Grupurile de copii „Bambino” și „Har” din Băicoi participă, mâine, la preleselecțiile „Românii au Talent”

21 Aug 2017 12:47
Emoții mari pentru două trupe de copii ale orașului Băicoi. Marți, 22 august, acestea vor participa la preselecțiile cunoscutului concurs „Românii au Talent”. Vorbim despre grupurile „Bambino” și „Har”, formate în cadrul activităților derulate de Biroul Cultură Bibliotecă Sport al Primăriei Băicoi.
Trupa „Bambino” este una de percuție și tobe, coordonată de instructorul de percuție Ion Enescu. Grupul „Bambino” s-a format în anul 2015 și are în componență copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.
Trupa „HAR” este coordonată de profesoara Gina David și s-a format din copii care participă la cercul-atelier de teatru în cadrul Casei de cultură Băicoi.
„Felicit, în primul rând, copiii pentru că sunt niște copii care iubesc ceea ce fac. Însă, nu e suficientă numai iubirea, trebuie și foarte multă muncă. De asemenea, felicit și profesorii pentru că munca lor este reflectată întotdeauna de rezultate”, ne-a declarat Robert Stoica, șef birou Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport.
Preselecțiile la care participă cele două grupuri de copii din Băicoi au loc pe 22 august la un hotel din Brașov.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000