Grupurile de copii "Bambino" și "Har" din Băicoi participă, mâine, la preleselecțiile "Românii au Talent"

21 Aug 2017 12:47
Emoții mari pentru două trupe de copii ale orașului Băicoi. Marți, 22 august, acestea vor participa la preselecțiile cunoscutului concurs "Românii au Talent". Vorbim despre grupurile "Bambino" și "Har", formate în cadrul activităților derulate de Biroul Cultură Bibliotecă Sport al Primăriei Băicoi.
Trupa "Bambino" este una de percuție și tobe, coordonată de instructorul de percuție Ion Enescu. Grupul "Bambino" s-a format în anul 2015 și are în componență copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.
Trupa "HAR" este coordonată de profesoara Gina David și s-a format din copii care participă la cercul-atelier de teatru în cadrul Casei de cultură Băicoi.
"Felicit, în primul rând, copiii pentru că sunt niște copii care iubesc ceea ce fac. Însă, nu e suficientă numai iubirea, trebuie și foarte multă muncă. De asemenea, felicit și profesorii pentru că munca lor este reflectată întotdeauna de rezultate", ne-a declarat Robert Stoica, șef birou Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport.
Preselecțiile la care participă cele două grupuri de copii din Băicoi au loc pe 22 august la un hotel din Brașov.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677