Handbal masculin, Divizia A: băieții de la CSM Ploiesti încheie turul cu o victorie în fața Iașiului, 31-28!

25 Jan 2021 09:34
Handbal masculin, Divizia A: băieții de la CSM Ploiesti încheie turul cu o victorie în fața Iașiului, 31-28!
Comunicat de presa CSM Ploiesti: Echipa de handbal masculin a CSM Ploiești a încheiat, astăzi, cel de-al doilea turneu al Diviziei A cu o victorie frumoasă obținută în fața Politehnicii Iași, scor 31-28 (15-13), în Sala "Mihai Viteazul", de lângă Turda.
Într-o formulă mult schimbată față de primul turneu și având în lot șase juniori 1 și doi juniori 2, echipa noastră a făcut cel mai bun meci al "expediției" din Transilvania, reușind să conducă de la un capăt la altul și să se impună fără mari emoții, în ciuda agresivității excesive de care au dat dovadă adversarii. De altfel, moldovenii au încheiat partida cu antrenorul Florin Spiridon eliminat și cu alți doi jucători trimiși în tribună după ce au acumulat câte trei eliminări de "2 minute", unul dintre ei primind și cartonașul albastru, pentru injurii adresate arbitrilor.
Pentru CSM Ploiești, au evoluat astăzi: Ad. Tănăsescu, M. Ion " F. Mereu (9 goluri), P. Albu (8), M. Dragomir (4), Al. Grigore (4), R. Iacob (3), Al. Ilie (2), V. Dincă (1), Al. Ghiță și Ov. Niculescu.
Victoria de astăzi a venit și ca o revanșă a băieților după jocul dezamăgitor de ieri, pierdut cu scorul de 37-31 (20-13), în fața celor de la CNE Sighișoara. Ieri, pentru CSM Ploiești au jucat: Ad. Tănăsescu, M. Ion " F. Mereu (9 goluri), P. Albu (7, 4 din "7 metri"), Al. Grigore (4), V. Dincă (3), Ov. Niculescu (3), Al. Ghiță (2), Al. Ilie (2), M. Dragomir (1), R. Dumitru, R. Iacob și Al. Niță.
CSM Ploiești încheie turneul al doilea cu un bilanț de o victorie și două înfrângeri, fără a lua în calcul meciul cu CSU Târgoviște, echipă care nu s-a prezentat nici de data aceasta. Partida cu dâmbovițenii urmează să fie omologată de FRH cu scorul de 10-0, moment în care echipa noastră va avea un bilanț de 4 succese și 3 eșecuri la finalul turului, grație căruia va ocupa locul al 3-lea al clasamentului Seriei A. Următorul turneu este programat în perioada 19-21 februarie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677