Hipodromul Ploiești: duminică se reiau cursele oficiale, dar fără spectatori!

05 Jun 2020 13:08
Hipodromul Ploiești: duminică se reiau cursele oficiale, dar fără spectatori!
După pauza forțată determinată de pandemia de coronavirus, activitatea de pe Hipodromul Ploiești se va relua în acest weekend, duminică urmând să fie organizată cea de-a doua reuniune oficială de trap din 2020!

Din păcate, știute fiind restricțiile impuse de autorități, nu va putea fi o reuniune deschisă publicului larg, accesul în incinta hipodromului urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfășurarea curselor și altor persoane direct implicate (proprietari de cai, sponsori), acestea din urmă în număr restrâns și doar pe bază de invitații și tabel nominal. Pentru ca iubitorii turfului să poată urmări, totuși, reuniunea din 7 iunie, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi urmărite cursele urmând să fie anunțat duminică, în jurul orei 10.00, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât și pe cea a CSM Ploiești (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Altfel, amatorii de pariuri vor avea, din nou, prilejul să-și încerce norocul sau… cunoștințele în zona turfului și să parieze pe caii favoriți, cu mențiunea că o vor putea face doar online, pe www.efortuna.ro, agențiile fiind, deocamdată, închise din cauza pandemiei de coronavirus. Ca o noutate, cursele vor putea fi urmărite live video, nu numai în România, ci în mai multe țări europene, pe site-ul oficial al casei de pariuri.
Cea de-a doua reuniune din acest an va avea în program cinci curse de trap, între care se remarcă două curse semiclasice: Premiul Debutanților, rezervat cailor de 2 ani, și Premiul Carpați, una dintre cele trei curse premergătoare Derby-ului de Trap al României. Trebuie spus că, în această primăvară, au fost deja calificați 18 cai noi, majoritatea străini, iar șase dintre aceștia vor putea fi văzuți duminică în Premiul Debutanților.

Reuniunea va debuta la ora 11.00, cu Premiul Bizar, apoi va continua cu cele două curse importante ale zilei: Premiul Debutanților, la ora 11.30, și Premiul Carpați " Fortuna Gold, programat la ora 12.00. Va urma, la 12.30, Premiul Alexandros și, în încheiere, de la ora 13.00, se va ține Premiul Bianca " Fortuna Silver, care are nu mai puțin de 12 cai la start.

Prima reuniune hipică din acest an a avut loc pe data de 8 martie, când s-a ținut Premiul de deschidere, câștigat de iapa Fine Boko.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677