Hipodromul Ploiești: pista de trap a primit aviz de funcționare pentru sezonul 2018!

30 Mar 2018 18:44
Hipodromul Ploiești: pista de trap a primit aviz de funcționare pentru sezonul 2018!
În această dimineață, o comisie formată din reprezentanți ai CSM Ploiești, ai Agenției Naționale de Zootehnie și ai crescătorilor de cai atât de stat, cât și din mediul privat a verificat pista de trap din cadrul Hipodromului Ploiești în vederea acordării avizului de funcționare.

S-au făcut măsurători și s-a verificat calitatea pistei, astfel, că, la final, comisia a stabilit că pista poate primi avizul de funcționare pentru desfășurarea curselor în anul 2018, existând patru opinii în acest sens și doar două propuneri de avizare până la jumătatea anului.

Comisia a fost alcătuită din Claudiu Coman (șef Complex Hipodrom), Cătălin State (inspector de specialitate Complex Hipodrom), Petruța Tureac (Responsabil Registru Genealogic Agenția Națională pentru Zootehnie), ing. Mihai Prună (reprezentant Regia Națională a Pădurilor Romsilva DCEAC Herghelia Dor Mărunt), Tiberiu Nan (reprezentant Asociația Calului de Trap) și Marian Manea (reprezentant Federația Română de Trap).

Tot astăzi, într-o ședință ce a urmat procesului de avizare a pistei și la care a participat și coordonatorul activității de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, s-au stabilit alte câteva repere ale perioadei precompetiționale, după cum urmează:

" săptămâna viitoare, reprezentanții Complexului Hipodrom vor merge la Agenția Națională pentru Zootehnie pentru a fi avizat Regulamentul de Trap pe anul 2018;

" s-au stabilit trei sesiuni de examinare pentru acordarea licențelor pe anul 2018, în datele de 11, 18 și 25 aprilie;

" s-au stabilit trei sesiuni de curse de calificare, în zilele de 12, 19 și 26 aprilie.

Sursa: CSM Ploiesti
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677