Hipodromul Ploiești: pista de trap a primit aviz de funcționare pentru sezonul 2018!

30 Mar 2018 18:44
Hipodromul Ploiești: pista de trap a primit aviz de funcționare pentru sezonul 2018!
În această dimineață, o comisie formată din reprezentanți ai CSM Ploiești, ai Agenției Naționale de Zootehnie și ai crescătorilor de cai atât de stat, cât și din mediul privat a verificat pista de trap din cadrul Hipodromului Ploiești în vederea acordării avizului de funcționare.

S-au făcut măsurători și s-a verificat calitatea pistei, astfel, că, la final, comisia a stabilit că pista poate primi avizul de funcționare pentru desfășurarea curselor în anul 2018, existând patru opinii în acest sens și doar două propuneri de avizare până la jumătatea anului.

Comisia a fost alcătuită din Claudiu Coman (șef Complex Hipodrom), Cătălin State (inspector de specialitate Complex Hipodrom), Petruța Tureac (Responsabil Registru Genealogic Agenția Națională pentru Zootehnie), ing. Mihai Prună (reprezentant Regia Națională a Pădurilor Romsilva DCEAC Herghelia Dor Mărunt), Tiberiu Nan (reprezentant Asociația Calului de Trap) și Marian Manea (reprezentant Federația Română de Trap).

Tot astăzi, într-o ședință ce a urmat procesului de avizare a pistei și la care a participat și coordonatorul activității de pe Hipodrom, Lucian Rădulescu, s-au stabilit alte câteva repere ale perioadei precompetiționale, după cum urmează:

" săptămâna viitoare, reprezentanții Complexului Hipodrom vor merge la Agenția Națională pentru Zootehnie pentru a fi avizat Regulamentul de Trap pe anul 2018;

" s-au stabilit trei sesiuni de examinare pentru acordarea licențelor pe anul 2018, în datele de 11, 18 și 25 aprilie;

" s-au stabilit trei sesiuni de curse de calificare, în zilele de 12, 19 și 26 aprilie.

Sursa: CSM Ploiesti
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731