Hipodromul Ploiești: Premiul de Toamnă, câștigat de armăsarul General de Bry!

17 Nov 2019 10:21
Hipodromul Ploiești: Premiul de Toamnă, câștigat de armăsarul General de Bry!
Comunicat de presa: Hipodromul Ploiești a fost, în sâmbătă dimineață, gazda penultimei reuniuni oficiale de trap din 2019, organizatorii propunând un eveniment cu cinci curse în program, cea mai atractivă fiind, fără îndoială, Premiul de Toamnă " Fortuna Gold.
Cursa vedetă, a 4-a în programul zilei, a oferit un duel interesant între doi dintre armăsarii care porneau ca favoriți, General de Bry și Solkattens Eros, primul având, până la urmă, câștig de cauză după ce a reușit să-și conserve avansul luat la intrarea în ultima linie dreaptă și a rezistat atacurilor adversarului. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.
În celelalte curse ale zilei s-au impus Bresha CD (Premiul Romina), Ruslan (Premiul Răsunet " Fortuna Bronze), Girus du Patural (Premiul Recrut " Fortuna Silver) și Fine Boko (Premiul Rebela).
Înaintea principalei curse a zilei, spectatorii au putut urmări o demonstrație a sportivilor din cadrul secției de sambo a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, pregătiți de Florentin Ghiocel Petrea. Cei prezenți i-au putut vedea la lucru, printre alții, pe Edwin Petrea (11 ani, dublu campion mondial la Grappling, campion mondial și european de MMA și kickboxing, multiplu campion național, component al lotului național de kickboxing, Grappling și MMA), Marco Frăsineanu (10 ani, campion național la Grappling), Luca Frăsineanu (10 ani, câștigător ADCC), Mihai Manea (10 ani, multiplu vicecampion la Grappling), Daniel Ghiță (15 ani, campion european la judo, campion la Grappling și campion MMA), Radu Rizoiu (9 ani, vicecampion la kickboxing), Vlad Fătu (11 ani), Andrei Constantin (11 ani, vicecampion MMA și Grappling), Denis Turcu (11 ani), Sayd Dumitru (10 ani, vicecampion național ADCC și campion la Budokai MMA), Darius Zamfir (10 ani, campion și vicecampion Grappling), Fabian Oprea (10 ani, vicecampion Grappling) și David Ghiță (10 ani, campion MMA și vicecampion Grappling).
Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Star Light, în spațiul special amenajat între cele două tribune.
Partenerii Complexului Hipodrom Ploiești pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiești, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului Prahova, Centrul de echitație "Luna horse" și Casa de pariuri Fortuna.
Sâmbăta viitoare, Hipodromul Ploiești va găzdui ultima reuniune oficială de trap din acest an, în cadrul căreia se vor ține două curse extrem de interesante: Criteriul de Fond și Premiul de Închidere. Fiind ultimul eveniment din 2019, organizatorii le-au pregătit mai multe surprize celor care vor fi prezenți pe Hipodrom, printre care și șansa de a câștiga un weekend gratuit la munte pentru două persoane. Așadar, nu ratați evenimentul de sâmbătă, 23 noiembrie!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677