Hipodromul Ploieşti: Premiul de Toamnă, câştigat de armăsarul General de Bry!

17 Nov 2019 10:21
Hipodromul Ploieşti: Premiul de Toamnă, câştigat de armăsarul General de Bry!
Comunicat de presa: Hipodromul Ploieşti a fost, în sâmbătă dimineaţă, gazda penultimei reuniuni oficiale de trap din 2019, organizatorii propunând un eveniment cu cinci curse în program, cea mai atractivă fiind, fără îndoială, Premiul de Toamnă – Fortuna Gold.
Cursa vedetă, a 4-a în programul zilei, a oferit un duel interesant între doi dintre armăsarii care porneau ca favoriţi, General de Bry şi Solkattens Eros, primul având, până la urmă, câştig de cauză după ce a reuşit să-şi conserve avansul luat la intrarea în ultima linie dreaptă şi a rezistat atacurilor adversarului. Festivitatea de premiere a fost oficiată de reprezentantul Casei de Pariuri Fortuna, Dermot Keelan.
În celelalte curse ale zilei s-au impus Bresha CD (Premiul Romina), Ruslan (Premiul Răsunet – Fortuna Bronze), Girus du Patural (Premiul Recrut – Fortuna Silver) şi Fine Boko (Premiul Rebela).
Înaintea principalei curse a zilei, spectatorii au putut urmări o demonstraţie a sportivilor din cadrul secţiei de sambo a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, pregătiţi de Florentin Ghiocel Petrea. Cei prezenţi i-au putut vedea la lucru, printre alţii, pe Edwin Petrea (11 ani, dublu campion mondial la Grappling, campion mondial şi european de MMA şi kickboxing, multiplu campion naţional, component al lotului naţional de kickboxing, Grappling şi MMA), Marco Frăsineanu (10 ani, campion naţional la Grappling), Luca Frăsineanu (10 ani, câştigător ADCC), Mihai Manea (10 ani, multiplu vicecampion la Grappling), Daniel Ghiţă (15 ani, campion european la judo, campion la Grappling şi campion MMA), Radu Rizoiu (9 ani, vicecampion la kickboxing), Vlad Fătu (11 ani), Andrei Constantin (11 ani, vicecampion MMA şi Grappling), Denis Turcu (11 ani), Sayd Dumitru (10 ani, vicecampion naţional ADCC şi campion la Budokai MMA), Darius Zamfir (10 ani, campion şi vicecampion Grappling), Fabian Oprea (10 ani, vicecampion Grappling) şi David Ghiţă (10 ani, campion MMA şi vicecampion Grappling).
Pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori s-au plimbat cu poneiul Star Light, în spaţiul special amenajat între cele două tribune.
Partenerii Complexului Hipodrom Ploieşti pentru reuniunea de astăzi au fost: Radio Prahova, Republika News, Fapt Divers, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului Prahova, Centrul de echitaţie „Luna horse” şi Casa de pariuri Fortuna.
Sâmbăta viitoare, Hipodromul Ploieşti va găzdui ultima reuniune oficială de trap din acest an, în cadrul căreia se vor ţine două curse extrem de interesante: Criteriul de Fond şi Premiul de Închidere. Fiind ultimul eveniment din 2019, organizatorii le-au pregătit mai multe surprize celor care vor fi prezenţi pe Hipodrom, printre care şi şansa de a câştiga un weekend gratuit la munte pentru două persoane. Aşadar, nu rataţi evenimentul de sâmbătă, 23 noiembrie!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195