Hipodromul Ploiești:armăsarul Bădie a câștigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an

05 Nov 2018 09:14
Hipodromul Ploiești:armăsarul Bădie a câștigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an
Peste 600 de spectatori au asistat, ieri, la penultima Reuniune hipică oficială din acest an, ce a avut ca principal punct de atracție "Premiul de Toamnă", o cursă semiclasică destinată cailor de 3 ani și mai în vârstă, pe distanța de 1950 de metri.

A fost o reuniune ce a avut în program cinci curse de trap și o atractivă întrecere a poneilor, publicul spectator răsplătind cu aplauze fiecare cursă, cel puțin jumătate dintre acestea fiind decise pe ultimii metri.

Cursa vedetă, Premiul de Toamnă, i-a revenit armăsarului Bădie, condus de Marian Costache, care s-a impus destul de clar, cu un avans de câțiva metri, în fața urmăritorilor săi, iapa Zorina și armăsarul Suni.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus armăsarul Romeo (Premiul Simson), iapa Ilinka (Premiul Sinoe), iapa Tajfun (Premiul Seceriș) și iapa Zi-Zi (Premiul Selenar).

Întrecerea preferată a copiilor, cursa de ponei, dotată cu Premiul "Power Puff", a fost câștigată de iapa Camelia, condusă de Antonia Matei. Pe locurile următoare, s-au clasat Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) și Marinică (Ioana Dobre).
Următoarea Reuniune hipică de trap, ultima, de altfel, din acest an, va avea loc duminică, 25 noiembrie, și va programa două curse extrem de interesante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, și alergarea semiclasică Premiul de Închidere.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677