Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an

05 Nov 2018 09:14
Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an
Peste 600 de spectatori au asistat, ieri, la penultima Reuniune hipică oficială din acest an, ce a avut ca principal punct de atracţie „Premiul de Toamnă”, o cursă semiclasică destinată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

A fost o reuniune ce a avut în program cinci curse de trap şi o atractivă întrecere a poneilor, publicul spectator răsplătind cu aplauze fiecare cursă, cel puţin jumătate dintre acestea fiind decise pe ultimii metri.

Cursa vedetă, Premiul de Toamnă, i-a revenit armăsarului Bădie, condus de Marian Costache, care s-a impus destul de clar, cu un avans de câţiva metri, în faţa urmăritorilor săi, iapa Zorina şi armăsarul Suni.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus armăsarul Romeo (Premiul Simson), iapa Ilinka (Premiul Sinoe), iapa Tajfun (Premiul Seceriş) şi iapa Zi-Zi (Premiul Selenar).

Întrecerea preferată a copiilor, cursa de ponei, dotată cu Premiul „Power Puff”, a fost câştigată de iapa Camelia, condusă de Antonia Matei. Pe locurile următoare, s-au clasat Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) şi Marinică (Ioana Dobre).
Următoarea Reuniune hipică de trap, ultima, de altfel, din acest an, va avea loc duminică, 25 noiembrie, şi va programa două curse extrem de interesante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, şi alergarea semiclasică Premiul de Închidere.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933