Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an

17 Jan 2019 08:44
Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an
Peste 600 de spectatori au asistat, ieri, la penultima Reuniune hipică oficială din acest an, ce a avut ca principal punct de atracţie „Premiul de Toamnă”, o cursă semiclasică destinată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

A fost o reuniune ce a avut în program cinci curse de trap şi o atractivă întrecere a poneilor, publicul spectator răsplătind cu aplauze fiecare cursă, cel puţin jumătate dintre acestea fiind decise pe ultimii metri.

Cursa vedetă, Premiul de Toamnă, i-a revenit armăsarului Bădie, condus de Marian Costache, care s-a impus destul de clar, cu un avans de câţiva metri, în faţa urmăritorilor săi, iapa Zorina şi armăsarul Suni.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus armăsarul Romeo (Premiul Simson), iapa Ilinka (Premiul Sinoe), iapa Tajfun (Premiul Seceriş) şi iapa Zi-Zi (Premiul Selenar).

Întrecerea preferată a copiilor, cursa de ponei, dotată cu Premiul „Power Puff”, a fost câştigată de iapa Camelia, condusă de Antonia Matei. Pe locurile următoare, s-au clasat Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) şi Marinică (Ioana Dobre).
Următoarea Reuniune hipică de trap, ultima, de altfel, din acest an, va avea loc duminică, 25 noiembrie, şi va programa două curse extrem de interesante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, şi alergarea semiclasică Premiul de Închidere.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
va rog sa ne comunicati dupa cat timp se fac programarile ? multumim
Si unde gasim harta cu sectoarele cadastrale din Ploiesti, pentru a ne elucida si noi?!
doresc schimbare carte identitate care expira pe data 19 .01.2019 si programare pe data de 16.01.2019
În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.
E nasoll e tot timpul umblă beat din tise sa vina pe jos sa ia băutură .. pe timpul asta. .. mai mult că sigur nu mai e in viața
Curs valutar
EUR Euro 4.6830 0.0008
USD Dolarul SUA 4.1063 0.0090
GBP Lira sterlina 5.2808 0.0190
CHF Francul elvetian 4.1555 0.0002
XAU Gramul de aur 170.2727 0.4114