Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an

05 Nov 2018 09:14
Hipodromul Ploieşti:armăsarul Bădie a câştigat Premiul de Toamnă! Duminica, ultima reuniune hipica din acest an
Peste 600 de spectatori au asistat, ieri, la penultima Reuniune hipică oficială din acest an, ce a avut ca principal punct de atracţie „Premiul de Toamnă”, o cursă semiclasică destinată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri.

A fost o reuniune ce a avut în program cinci curse de trap şi o atractivă întrecere a poneilor, publicul spectator răsplătind cu aplauze fiecare cursă, cel puţin jumătate dintre acestea fiind decise pe ultimii metri.

Cursa vedetă, Premiul de Toamnă, i-a revenit armăsarului Bădie, condus de Marian Costache, care s-a impus destul de clar, cu un avans de câţiva metri, în faţa urmăritorilor săi, iapa Zorina şi armăsarul Suni.
În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus armăsarul Romeo (Premiul Simson), iapa Ilinka (Premiul Sinoe), iapa Tajfun (Premiul Seceriş) şi iapa Zi-Zi (Premiul Selenar).

Întrecerea preferată a copiilor, cursa de ponei, dotată cu Premiul „Power Puff”, a fost câştigată de iapa Camelia, condusă de Antonia Matei. Pe locurile următoare, s-au clasat Calypso (Briana Văduva), Ratatouille (Smaranda Dumitrescu) şi Marinică (Ioana Dobre).
Următoarea Reuniune hipică de trap, ultima, de altfel, din acest an, va avea loc duminică, 25 noiembrie, şi va programa două curse extrem de interesante: ultima cursă clasică din 2018, Premiul de Fond, şi alergarea semiclasică Premiul de Închidere.

sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347