"Icoane de la Å¢ară"- spectacol extraordinar cu intrarea libera, la filarmonica ploiesteana

12 Apr 2018 16:32
"Icoane de la Å¢ară"- spectacol extraordinar cu intrarea libera, la filarmonica ploiesteana
Sala "Ion Baciu" a Filarmonicii găzduiește sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.30, un Concert - Spectacol Extraordinar intitulat "Icoane de la Țară". Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești în colaborare cu Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Muzeul Memorial "Paul Constantinescu" Ploiești și Filarmonica "Paul Constantinescu".
În prima parte a spectacolului veți putea asculta "Vocile Concursului Paul Constantinescu ediția 2017". Tinerii artiști - laureați ai Concursului Național de Interpretare și Creație Muzicală "Paul Constantinescu" - ediția XXIII - 2017 vor prezenta arii și lieduri celebre din repertoriul liric universal, clasic și contemporan.
Partea a II a a evenimentului "Icoane de la Țară" reprezintă un spectacol omagial pe muzica celebrului compozitor Tiberiu Brediceanu, cu poezii semnate de Daniel Prallea Blaga. Protagoniști vor fi tinerii din clasa aceluiași Daniel Prallea Blaga, lect. dr. în cadrul Universității Naționale de Muzică din București. Soprana Silvia Voinea - prof. univ. dr. la U.N.M.B. va fi prezentă atât în calitate de consultant muzical, cât și ca prezentator și coordonator al evenimentului, alături de dr. Cristina Lascu - regizor artistic TVR.
Vă așteptăm, așadar, în număr cât mai mare, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11:30, la Filarmonică, la Concertul - Spectacol "Icoane de la Țară". Intrarea este liberă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677