Încep lucrările de reparații în școlile din Ploiești

20 Jul 2017 15:04
Încep lucrările de reparații în școlile din Ploiești
Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, derulează, în această perioadă, o serie de proceduri tehnice necesare bunei desfășurări a lucrărilor de investiții și modernizare executate la nivelul unităților de învățământ ploieștene.
Astfel, s-a procedat la transmiterea ordinului de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. General Proiect Construct S.R.L., în vederea întocmirii documentației pentru obținerea avizelor de securitate la incendiu pentru un număr de opt unități de învățământ din Municipiul Ploiești, respectiv Școala Gimnazială "I. A. Bassarabescu’’, Școala Gimnazială ,,Rareș Vodă’’, Colegiul National ,,I. L. Caragiale’’, Școala Gimnazială ,,Sf. Vasile’’, Colegiul Tehnic ,,Lazar Edeleanu’’ (corp cămin), Grădinița cu program normal ,,Crai Nou’’, Grădinița cu program prelungit nr.28, Liceul Tehnologic de Transporturi.
La Grădinița ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil" s-a demarat procedura de predare a amplasamentului către societatea câștigătoare, S.C. Iproex Energy Management S.R.L., pentru execuția instalației de utilizare gaze naturale.
Totodată, în cadrul proiectului de restaurare parțială fațadă și acoperiș derulat la Colegiul National ,,I. L. Caragiale", s-a procedat la transmiterea ordinului de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. Crindesign Proiect S.R.L., pentru întocmirea de relevee, expertiză tehnică și documentație obținere avize de la deținătorii de rețele.
Pentru obiectivul de investiții care prevede restaurarea fațadei și înlocuirea tâmplăriei la clădirea Colegiului National ,,Mihai Viteazul’’ - aripa nord, municipalitatea a procedat la transmiterea ordinului de începere prestări servicii către societatea câștigătoare, S.C. Crindesign Proiect S.R.L., pentru întocmirea de relevee, expertiză tehnică și documentație obținere avize de la deținătorii de rețele.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: http://www.observatordebacau.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677