Înscrie-te în #supercursafaptelorbune, primul Semimaraton filantropic din Ploiești!

10 May 2019 10:21
Înscrie-te în #supercursafaptelorbune, primul Semimaraton filantropic din Ploiești!
Plecând de la ideea de mișcare, dobândim unitate și vizibilitate în comunitate. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare parte implicată în #supercursafapelorbune. Așadar, pe 9 iunie te așteptăm alături de noi! Te poți înscrie ca alergător și astfel poți poți susține unul dintre proiectele prahovene.
Pe 9 iunie te așteptăm la Parcul Municipal Vest să ne implicăm împreună în cel mai dinamic eveniment filantropic din Ploiești. 25% din taxa fiecărui alergător se duce către unul dintre cele 6 proiecte prahovene înscrise. Descoperă-le pe toate aici => http://bit.ly/2LNjmd5 .
Până pe 31 mai te poți înscrie la una dintre cele 4 curse ale competiției:
- Semimaraton " cursă individuală de 21 de km la care se pot înscrie doar persoanele peste 18 ani, iar minorii între 16 și 18 ani doar dacă sunt legitimați la un club sportiv, taxa fiind de 75 lei/persoană
- Semimaraton " cursă în ștafetă de 21 de km. Grupurile pot fi formate din 2 sau 4 persoane, iar taxa este de 75 lei/persoană.
- Cros - cursă de 3 km unde se poate înscrie orice persoană peste 14 ani, taxa fiind de 50 lei/ persoană
- Cursa familiilor " cursă de 1 km unde se pot înscrie grupuri care sunt sau se simt a fi o familie (maxim 5 membri/familie)., taxa fiind de 30 lei/familie.
Citește regulamentul de participare a alergătorilor și apoi te poți înscrie completând acest formular.
Fiecare alergător primește kit-ul alergătorului ( număr personalizat, cip cronometrare (doar pentru cursa de Semimaraton stafetă și individual), acces la punct de hidratare start/finish și pe traseu, diplomă, medalie, cadouri de la sponsori/ organizator), iar tricoul oficial al competiției se poate achiziționa separat pentru 15 lei.
Dacă nu poți participa, dar îți dorești să susții unul sau mai multe proiecte poți dona aici => http://bit.ly/2Jcz9Qu
Semimaratonul Ploiești 2019 își dorește să strângă laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viață, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suștinerea unei cauze, ONG-uri și grupuri de inițiativă care au nevoie reală de ajutor și susținere financiară, companii, corporații și antreprenori locali și nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, înscrieri, donații, stai cu ochii pe site-ul www.semimaratonploiesti.ro și pe pagina https://www.facebook.com/SemimaratonPloiesti/

Semimaraton Ploiești este un eveniment sportiv filantropic organizat de către Fundația Comunitară Prahova, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești, Romanian-American Foundation, Friends For Friends Foundation și al partenerilor locali.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677