Iulian Dumitrescu: Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!

12 Jun 2019 18:55
Iulian Dumitrescu: Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!
Senatorul PNL Iulian Dumitrescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!
“Așa cum spuneam înainte de scrutinul electoral din 26 mai, alegerile europarlamentare au reprezentat prima luptă din războiul de înlăturare a actualei puteri. Românii s-au exprimat extrem de clar la vot, nu mai au încredere în PSD-ALDE și în politica actualului Guvern. Ținând cont de voința alegătorilor, Partidul Naţional Liberal a depus astăzi moțiunea de cenzură intitulată „Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot!”. În acest demers, alături de noi sunt parlamentarii USR, PMP, UDMR și deputați neafiliați. Fiecare zi în plus de funcționare a Guvernului Dăncilă înseamnă sărăcirea românilor, șubrezirea economiei naționale și deteriorarea democrației din țara noastră.”, a scris Iulian Dumitrescu, senator PNL.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134