Jandarmii montani au ecologizat traseul spre Cascada Urlătoarea (GALERIE FOTO)

28 Aug 2017 09:51
Jandarmii montani de la Jandarmeria Montană Valea Prahovei au participat săptămâna acesta la o actiune de ecologizare,organizata de Mănăstirea Caraiman, pe traseul montan spre cascada Urlatoarea. Au fost adunați saci întregi de gunoiae lăsate în zonă de turiștii iresponsabili.

Cascada Urlătoare este situată pe partea estică a Munților Bucegi, pe pârăul Urlătoarea. Potrivit welcometoromania.ro, este un punct de atracție pentru foarte mulți turiști, poteca este ușoară, iar cascada fermecătoare. Traseul marcat cu punct roșu pornește de la stația telecabinei din Busteni și conduce pe marginea apei, până la pădure. De aici începe o urcare ușoară, cu câteva punți peste pârâiașe, care curg pe poteci, până la punctul La grătare, unde este și un apeduct. Aici se desprinde la dreapta poteca cu triunghi albastru care urcă pe Jepii Mari până la Cantonul Jepi. Noi mergem drept înainte până cascadă. După cca. 1,5 ore de la plecarea din Bușteni ajungem la cascadă, suntem la altidunea de de 1055 m. Este una dintre cele mai frumoase cascade din țară, ne impresionează prin debit și prin înălțimea de 12 m. Denumirea ei provine de la zgomotul rezultat în urma căderii apei.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677