Jandarmii sărbătoresc ”Ziua Internaţională a Muncii” prin muncă – GALERIE FOTO

26 Apr 2018 13:45
In baza Planului de măsuri specifice acestei perioade, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova va intensifica măsurile şi acţiunile de asigurare şi menţinere a ordinii publice şi siguranţei cetăţenilor, urmărind prevenirea săvârşirii faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum cerşetoria, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locuri neautorizate, actele de violenţă.
Astfel în perioada 27.04- 02.05.2018 efectivele instituţiei noastre vor asigura ordinea şi liniştea publică în zonele de agrement, parcuri, pe trasee montane şi în alte locuri unde se preconizează aglomerări de persoane.
În această perioadă, la nivelul judeţului, vor fi constituite şi echipaje mobile de intervenţie, care vor acţiona în timp scurt pentru aplanarea eventualelor conflicte, pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
În total, peste 360 de jandarmi vor acţiona "în stradă" şi vor executa serviciul atât independent cât şi în dispozitivele de ordine politienesti. Acestora li se adauga 862 de jandarmi care execută misiuni de paza a obiectivelor şi conductelor de transport produse petroliere din competenţa inspectoratului. Pe traseele montante si turistice de pe Valea Prahovei, Valea Teleajenului si Valea Doftanei peste 114 de jandarmi montani vor fi la datorie. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova dorește tuturor cetăţenilor judetului să se bucure de aceste zile frumoase de primăvară și îi asigură că va fi la datorie la fel ca de fiecare dată.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237