Jandarmii sărbătoresc "Ziua Internațională a Muncii" prin muncă " GALERIE FOTO

26 Apr 2018 13:45
In baza Planului de măsuri specifice acestei perioade, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova va intensifica măsurile și acțiunile de asigurare și menținere a ordinii publice și siguranței cetățenilor, urmărind prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, a celor care aduc atingere normelor de conviețuire socială, precum cerșetoria, vagabondajul, tâlhăriile, consumul de băuturi alcoolice în locuri neautorizate, actele de violență.
Astfel în perioada 27.04- 02.05.2018 efectivele instituției noastre vor asigura ordinea și liniștea publică în zonele de agrement, parcuri, pe trasee montane și în alte locuri unde se preconizează aglomerări de persoane.
În această perioadă, la nivelul județului, vor fi constituite și echipaje mobile de intervenție, care vor acționa în timp scurt pentru aplanarea eventualelor conflicte, pentru restabilirea ordinii publice sau pentru sprijinirea celorlalte elemente aflate în serviciu.
În total, peste 360 de jandarmi vor acționa "în stradă" și vor executa serviciul atât independent cât și în dispozitivele de ordine politienesti. Acestora li se adauga 862 de jandarmi care execută misiuni de paza a obiectivelor și conductelor de transport produse petroliere din competența inspectoratului. Pe traseele montante si turistice de pe Valea Prahovei, Valea Teleajenului si Valea Doftanei peste 114 de jandarmi montani vor fi la datorie. Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova dorește tuturor cetățenilor judetului să se bucure de aceste zile frumoase de primăvară și îi asigură că va fi la datorie la fel ca de fiecare dată.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677