Legumicultor din Râfov: NU AM UNDE SĂ VÂND CEAPA nici măcar cu 50 de bani legătura!

23 Mar 2020 12:47
Legumicultor din Râfov: NU AM UNDE SĂ VÂND CEAPA nici măcar cu 50 de bani legătura!
"Mai pot să țin ceapa în solar doar până la 1 aprilie, după care trebuie să o scot toată pentru a face loc altor culturi. Cu greu reușesc să vând maxim 300 de legături pe zi", spune Ionuț Dinu, legumicultor din Buda, comuna Râfov, județul Prahova, citat de https://www.revista-ferma.ro/.
Și ca el sunt mulți alții. A recoltat dintr-un solar o parte din ceapa verde și mai are un solar cu lobodă, pe care va trebui să o scoată ca să poată să cultive castraveți și fasole.
Producătorul se întreabă, pe bună dreptate, "cum poate să crească în această perioadă prețul kilogramului de ceapă uscată la 9,5 lei iar pe legătura de ceapă verde să nu mai iei nici 50 de bani?!".
Ionuț Dinu îmi spune că nu știe sincer ce va face cu ceapa și cu loboda, pentru că de aruncat e păcat de muncă și de investiție. Probabil că în final o va dona, deși pierderile sunt semnificative.
foto ilustrativ https://tarabavirtuala.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677