Lista firmelor și persoanelor care au făcut donații Spitalului Județean de Urgență Ploiești

26 Mar 2020 17:07
Lista firmelor și persoanelor care au făcut donații Spitalului Județean de Urgență Ploiești
Până acum, din donaţii, a fost strânsă suma de 545.504 lei, a anunțat șeful CJ Prahova, Bogdan Toader.

Operatorii economici autori de faptebune sunt:

▪OMV-Petrom - 30.000 USD; OMV
▪Rompetrol Well Services - 30.000 USD; Rompetrol
▪Conpet S.A. România - 100.000 lei; CONPET SA
▪Xprime Investments S.R.L. - 50.000 lei;
▪Petrotel-Lukoil S.A. - 40.400 lei; LUKOIL Romania
▪Colen Impex S.R.L. - 10.000 lei;
▪Proleasing Motors SRL - 10.000 lei; BMW Proleasing Motors
▪Maison Propre Service - 500 lei;
▪Expresive Bull - 200 lei;
▪Mega CSO Electric - 200 lei. Mega Cso Electric

Oamenii de bine care au donat, până la acest moment, sunt:

▪V. O. Cristea;
▪S. Ioniță;
▪C.D. Popa;
▪S. Costea;
▪C. Ianculescu;
▪S. V. Cursaru;
▪G. Oncescu;
▪C. Harcan;
▪D. C. Călugareanu;
▪A. A. Bastet;
▪V. Florea;
▪R. M. Zamfir;
▪A. C. Mortici;
▪D. C. Dolea;
▪Ș. L. Condrea;
▪M.M. Făgădău;
▪M. A. Iordache;
▪C.T. Gheorghiu;
▪I. Ș. Toader;
▪M. Pohoată.
Total: 51.200 lei.

De asemenea, în colaborare cu #CruceaRoșieRomână, pentru gărzile lungi din spitale, echipa OMV Filling Stations, a trimis pachete cu produse VIVA către spitalele Matei Balș, Victor Babeș, Grigore Alexandrescu, Floreasca, Colentina, Sf.Ioan, dar și către Spitalul Județean de Urgență Prahova, fiecare pachet conținând câte un aparat profesional de cafea cu râșniță de măcinat, 120kg de cafea boabe proaspată VIVA, apă plată și biscuiți.

Și Societatea Reci și Calde a donat pentru mai multe secții ale Spitalului Județean sandwich-uri, apă, suc și dulciuri.

*Încă o dată, le mulțumesc tuturor celor care au donat deja, dar și celor care au această intenție și vor să contribuie la sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Ploiești! În această perioadă trebuie să fim mai uniți ca oricând!*, a transmis Toader.

Bogdan Toader a precizat ca până la acest moment, Consiliul Județean Prahova a alocat 1,513 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești pentru a fi pregătiți să facem față epidemiei cu coronavirus, astfel:
• un aparat de analiză a probelor biologice prin tehnica Real Time PCR, cu care va putea fi diagnosticată rapid o eventuală infectare cu coronavirus (400.000 lei);
• 10 ventilatoare de înaltă performanță cu conectare la sursă de oxigen (601.000 lei);
• un sistem destinat monitorizării funcțiilor vitale ale pacienților internați la Terapie Intensivă, format din monitoare (215.000 lei);
• stație centrală de monitorizare a pacienților (297.000 lei).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8314 0.0034
USD Dolarul SUA 4.4445 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4595 -0.0331
CHF Francul elvetian 4.5663 -0.0033
XAU Gramul de aur 236.0954 1.3388