Mesaj din partea cardiologului Marian Albu: suntem colegi (medici, asistente) care ne-am donat sporurile salariale din această perioadă pentru că esențial este să ne protejăm ca să putem să susținem această bătălie

31 Mar 2020 18:33
Mesaj din partea cardiologului Marian Albu: suntem colegi (medici, asistente) care ne-am donat sporurile salariale din această perioadă pentru că esențial este să ne protejăm ca să putem să susținem această bătălie
Pe pagina de Facebook Cardio Team a fost postat un mesaj din partea renumitului cardiolog prahovean Marian Albu, pe care-l redăm integral:
*Fiecare generație are încercările ei.
Răul îmbracă diferite forme: molime, război, foamete...
Războiul nostru poartă numele pandemia SARS-CoV-2.
Oamenii mor în număr mai mare sau mai mic în functie și de atitudinea noastră. În acest război special inamicul nu se vede încă (testări reduse) și noi nu suntem destul de protejați (echipamente de protectie drămuite).
În prima linie vom ajunge toți medicii, asistentele și infirmierele.
Oameni buni ne puteți fi alături stând acasă și ajutând campania noastră de strângere de fonduri pentru a ne pregăti pentru ce este mai rău.
Am început această campanie la initiativa unor colegi medici în frunte cu Dr. Carmen Ionică pentru că ne simțim neprotejați de autorități.
"Atât s-a putut până acum." spun ei
Este în puterea noastră să facem mai mult.
Mulțumesc firmelor și persoanelor care într-o singură zi de campanie au permis strângerea a aproape de 50000 ron.
Au fost deja comandate 500 măști speciale ffp2 , 100 combinezoane și 2 aparate pentru ventilație invaziva.

Suntem colegi (medici, asistente) care ne-am donat sporurile salariale din această perioadă pentru că esențial este să ne protejăm ca să putem să susținem această bătălie și apoi să revenim la normal.
Noi vom rămâne cât mai normali dacă ne păstrăm credința în Dumnezeu și vă simțim aproape.
Să ne vedem sănătoși și binecuvântați!
Marian Albu
medic cardiolog
Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti*.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677