Microbuz plin cu pasageri, rasturnat in Salina Slanic. Zeci de persoane au ajuns la spital - GALERIE FOTO

01 Apr 2018 14:22
Accidentul rutier a avut loc in urma cu putin timp in Salina Slanic Prahova, unde un microbuz, care transporta 25 persoane dintre care 10 copii, s-a răsturnat pe drumul care coboară către salina. In microbuz se aflau cetateni straini. Toti au fost evacuati si apoi transportati la spital, insa se pare ca nu au rani grave. Avand in vedere numarul mare de ocupanti, la fata locului ISU Prahova a trimis o autospeciala de stingere, doua autospeciale de descarcerare, doua echipaje de prima ajutor SMURD și o autospeciala pentru transport personal și victime multiple. De asemenea, la locul intervenției au fost alertate 7 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanta.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677