Ofertă mai puțin obișnuită pentru masa de Paște. La o fermă din localitatea Florești, din Prahova, se vând miei de Camerun, a căror carne nu are aproape niciun pic de grăsime. Ca noutate, anul acesta au fost aduși și iezi alpini francezi.
Iranianul Sebi, stabilit acum mulți ani, în Florești, a decis să-i ajute și pe cei care nu prea au voie să mănânce carne grasă, să se înfrupte din preparate delicioase. Carnea de miel de Camerun sau de ied Alpin Francez, poate fi consumată fără probleme datorită conținutului scăzut de colesterol.
"Iedul Alpin Francez anul acesta l-am adus. Este foarte gustoasă carnea și colesterol zero. Poate înlocui, cu ușurință mielul, pe masa de Paște. În plus, nici carnea nu miroase" ne-a povestit Sebi
Și asta nu este tot.
Fermierul ne propune astfel, de Paște, o masă copioasă dar sănătoasă.
"Avem rațe Pekin, iepuri uriași, fazan, pastramă de oaie sau piept de pui. Le punem și la afumatoare. Totul este crescut ecologic" a adăugat Sebi
Un ied alpin francez, de 10 kilograme, costă aproximativ 500 de lei. Mielul de camerun se vinde cu 30 de lei kilogramul, tăiat și 20 de lei, viu. Pastrama de oaie costă 25 de lei, kilogramul, fazanul-100 de lei, rața și iepurele câte 50 de lei.