DELICATESE PENTRU MASA DE PAȘTE, MIEI DE CAMERUN ȘI IEZI ALPIN FRANCEZ

02 Apr 2015 16:01
Ofertă mai puțin obișnuită pentru masa de Paște. La o fermă din localitatea Florești, din Prahova, se vând miei de Camerun, a căror carne nu are aproape niciun pic de grăsime. Ca noutate, anul acesta au fost aduși și iezi alpini francezi.
Iranianul Sebi, stabilit acum mulți ani, în Florești, a decis să-i ajute și pe cei care nu prea au voie să mănânce carne grasă, să se înfrupte din preparate delicioase. Carnea de miel de Camerun sau de ied Alpin Francez, poate fi consumată fără probleme datorită conținutului scăzut de colesterol.
"Iedul Alpin Francez anul acesta l-am adus. Este foarte gustoasă carnea și colesterol zero. Poate înlocui, cu ușurință mielul, pe masa de Paște. În plus, nici carnea nu miroase" ne-a povestit Sebi
Și asta nu este tot.
Fermierul ne propune astfel, de Paște, o masă copioasă dar sănătoasă.
"Avem rațe Pekin, iepuri uriași, fazan, pastramă de oaie sau piept de pui. Le punem și la afumatoare. Totul este crescut ecologic" a adăugat Sebi
Un ied alpin francez, de 10 kilograme, costă aproximativ 500 de lei. Mielul de camerun se vinde cu 30 de lei kilogramul, tăiat și 20 de lei, viu. Pastrama de oaie costă 25 de lei, kilogramul, fazanul-100 de lei, rața și iepurele câte 50 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677