Ministrul Justitiei a fost la Sinaia

07 May 2018 11:07
Ministrul Justitiei, Tudor Toader, a fost la Sinaia unde Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a organizat Conferința internaționala cu tema „Alegeri libere, parlamente și formarea națiunii”.
La dezbateri au participat peste o sută de invitați străini și români, specialiști de marcă ai domeniului electoral, reprezentanți ai organismelor electorale de pe toate continentele și ai unor prestigioase organizații de profil, precum: Comisia de la Veneția; Institutul Internațional pentru Democrație și Asistență Electorală (International IDEA); Fundația Internațională pentru Sisteme Electorale (IFES); Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP); Asociația Mondială a Organismelor Electorale (A-WEB); Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa - Biroul pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (OSCE - ODIHR) și Centrul Internațional pentru Studii Parlamentare (ICPS). Prin tema conferinței, care rezonează cu o mare sărbătoare a poporului roman, Centenarul Marii Uniri, Conferința internațională a AEP a urmărit două obiective:
să evidențieze, în anul Centenarului Marii Uniri, importanța alegerilor libere din 1919 pentru primul Parlament al Românie Mari;
să permită invitaților schimbul de experiență și de bune practici în ceea ce privește organizarea unor alegeri libere și corecte.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434