Motivul pentru care ar fi fost ucisă femeia găsită în râpă în Cosminele

05 Oct 2020 12:23
Motivul pentru care ar fi fost ucisă femeia găsită în râpă în Cosminele
Lucrurile terifiante ies la iveală în urma anchetei în acest caz. Femeia găsită în râpă în Cosminele ar fi fost ucisă de un bărbat cu care avea o relație de scurt timp și cu care se cunoscuse, se pare, pe Facebook. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că bărbatul s-a înfuriat când a aflat că ea a fost căsătorită și avea și doi copii. Ar fi lovit-o cu pumnii și a strâns-o de gât. Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au transmis că ieri, Lîn jurul orelor 15.00, procurorul de serviciu din cadrul unității noastre de parchet a fost sesizat în legătură cu faptul că, pe raza com. Cosminele, într-o zonă deluroasă împădurită, a fost găsit un cadavru. Locul a fost indicat organelor de poliție, care investigau dispariția unei persoane de sex feminin, chiar de posibilul autor.
"Cercetările efectuate până la acest moment au evidențiat faptul că la data de 25.09.2020 victima a avut un conflict spontan cu inc.AFC, cu care avea o relație apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul. În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acțiuni care au condus la deces. Inculpatul a fost reținut la data de 04.10.2020 de către organele de poliție pentru infr.de omor prev.de art.188 din Cp, urmând a fi prezentat la data de 05.10.2020 Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă. Precizăm că în această etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, se desfășoară activități specifice pentru stabilirae adevărului în cauză, nefiind în niciun fel înfrânt principiul prezumției de nevinovăție", au menționat sursele citate.
Bărbatul se află, la ora transmiterii acestei știri, în arestul Poliției Prahova.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677