Motociclist grav ranit pe DN1, zona Movila Vulpii. Se asteapta elicopterul SMURD

12 Jul 2019 19:33
Un grav accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe DN1, in zona Movila Vulpii între un autoturism și o motocicleta. Motociclistul este grav ranit, se pare, cu traumatism la coloana. Medicii de pe Ambulanta Prahova ii acorda primele ingrijiri. Si ISU Prahova intervine cu un echipaj de pompieri, iar la fata locului se asteapta si aterizatea unui elicopter SMURD.
Potrivit Politiei Prahova, pe DN1, traficul, pe sensul de mers către Ploiești este blocat.
Motociclistul este asistat la fața locului.

UPDATE1:Traficul pe DN1, spre Ploiești, va fi deviat de la popasul Paralela 45 prin orașul Băicoi.

UPDATE2: Din primele verificări ale Politiei Prahova, se pare că motociclistul nu a păstrat o distanța regulamentară fata de autoturismul care circula în fața sa.
Elicopterul Smurd este la fața locului.

Sursa foto: IJP PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511