MRS Residence VILLAGE, un proiect marca MRS Residence Ploiești în Cartierul Albert. Primii 25 de clienți care încheie un antecontract vor avea locul de parcare gratuit - FOTO

29 Jan 2020 11:30
MRS Residence Ploiești a demarat luna aceasta o nouă fază de constructie a ansamblului rezidențial MRS Residence VILLAGE ce se desfășoară pe o suprafață de teren de 40.000 mp. Ansamblul integrează perfect duplex-urile și locuințele de tip apartament prin construcții cu regim de înălțime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. MRS Residence VILLAGE se construieste în Cartierul Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune. Ansamblul rezidențial poate fi accesat prin Drumul Județean 102 cât și Bulevardul Republicii din Ploiești.
Ansamblul rezidential beneficiază de locuri de parcare suficiente, dispuse suprateran, la prețul de 2.000 euro (TVA 19% inclus). Însă, primii 25 de clienți care rezervă o locuință în cadrul MRS Village vor avea locul de parcare inclus în preț.
MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei conviețuiri plăcute și își propune să ofere comunității sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-și poate realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinței. Având o suprafață desfășurată generoasă, acest complex împletește spațiile verzi pe care fiecare locuitor și le dorește cu zone de angrement diversificate. Proiectul cuprinde o pisicina cu circuit închis, proprietarii având drept de folosință exclusivă și care va putea fi accesată pe tot parcursul anului.
Asumat prin Planul de Urbanism Zonal, ansamblul va beneficia de un parc generos de aproximativ 2500 mp, pentru o plimbare împreună cu familia sau pentru a alerga în fiecare seară, un spațiu pentru sport, relaxare și aer curat.
Pentru siguranța și intimitatea comunității, noul ansamblu va beneficia de un serviciu eficient de pază 24/24h, 7/7 zile, accesul fiind restricționat prin intermediul unei bariere și a unei cartele de acces.
Constructia ansamblului residential se realizeaza in mai multe faze. Prima fază a resortului cuprinde 12 case de tip duplex, a II-a fază presupune dezvoltarea a 2 imobile cu regim de înălțime redus, parter+4 etaje (ultimul etaj retras), în cadrul cărora se regăsesc preponderant studio-uri și apartamente cu 2 camere. Faza a III-a și a IV-a implică construcția următoarelor 5 imobile P+4R.
Persoanele interesate pot achizitiona in fază de proiect/constructive. In aceste conditii, avansul minim este de 20% pentru a rezerva un studio/apartament în cadrul proiectului MRS Residence Village. În cazul unui avans mai mare, în fază de construcție, se aplică următoarea grilă de discount:
Avans 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100% -discount 3%, 4%, 5%, 6%, 7%, 8%.
Viitorii proprietari din cadrul Ansamblului MRS Residence VILLAGE au posibilitatea de a-și personaliza apartamentul și de a interveni cu modificări pe parcursul etapelor de construcție. Imobilul este predat complet finisat. Materialele selectate sunt de o calitate premium, ceea ce oferă un plus confort pe termen lung.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8286 -0.0002
USD Dolarul SUA 4.4674 0.0511
GBP Lira sterlina 5.4858 -0.0108
CHF Francul elvetian 4.5775 0.0093
XAU Gramul de aur 231.4961 5.6446