MRS Residence VILLAGE, un proiect marca MRS Residence Ploiești în Cartierul Albert. Primii 25 de clienți care încheie un antecontract vor avea locul de parcare gratuit - FOTO

29 Jan 2020 11:30
MRS Residence Ploiești a demarat luna aceasta o nouă fază de constructie a ansamblului rezidențial MRS Residence VILLAGE ce se desfășoară pe o suprafață de teren de 40.000 mp. Ansamblul integrează perfect duplex-urile și locuințele de tip apartament prin construcții cu regim de înălțime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. MRS Residence VILLAGE se construieste în Cartierul Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune. Ansamblul rezidențial poate fi accesat prin Drumul Județean 102 cât și Bulevardul Republicii din Ploiești.
Ansamblul rezidential beneficiază de locuri de parcare suficiente, dispuse suprateran, la prețul de 2.000 euro (TVA 19% inclus). Însă, primii 25 de clienți care rezervă o locuință în cadrul MRS Village vor avea locul de parcare inclus în preț.
MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei conviețuiri plăcute și își propune să ofere comunității sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-și poate realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinței. Având o suprafață desfășurată generoasă, acest complex împletește spațiile verzi pe care fiecare locuitor și le dorește cu zone de angrement diversificate. Proiectul cuprinde o pisicina cu circuit închis, proprietarii având drept de folosință exclusivă și care va putea fi accesată pe tot parcursul anului.
Asumat prin Planul de Urbanism Zonal, ansamblul va beneficia de un parc generos de aproximativ 2500 mp, pentru o plimbare împreună cu familia sau pentru a alerga în fiecare seară, un spațiu pentru sport, relaxare și aer curat.
Pentru siguranța și intimitatea comunității, noul ansamblu va beneficia de un serviciu eficient de pază 24/24h, 7/7 zile, accesul fiind restricționat prin intermediul unei bariere și a unei cartele de acces.
Constructia ansamblului residential se realizeaza in mai multe faze. Prima fază a resortului cuprinde 12 case de tip duplex, a II-a fază presupune dezvoltarea a 2 imobile cu regim de înălțime redus, parter+4 etaje (ultimul etaj retras), în cadrul cărora se regăsesc preponderant studio-uri și apartamente cu 2 camere. Faza a III-a și a IV-a implică construcția următoarelor 5 imobile P+4R.
Persoanele interesate pot achizitiona in fază de proiect/constructive. In aceste conditii, avansul minim este de 20% pentru a rezerva un studio/apartament în cadrul proiectului MRS Residence Village. În cazul unui avans mai mare, în fază de construcție, se aplică următoarea grilă de discount:
Avans 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100% -discount 3%, 4%, 5%, 6%, 7%, 8%.
Viitorii proprietari din cadrul Ansamblului MRS Residence VILLAGE au posibilitatea de a-și personaliza apartamentul și de a interveni cu modificări pe parcursul etapelor de construcție. Imobilul este predat complet finisat. Materialele selectate sunt de o calitate premium, ceea ce oferă un plus confort pe termen lung.




























COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677