Nu vă uitați vineri, 22 iunie, umbrela! Este cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate în Prahova!

21 Jun 2018 16:43
Nu vă uitați vineri, 22 iunie, umbrela! Este cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate în Prahova!
ANM a emis o ATENȚIONARE generală de cod galben, pe arii extinse, de instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate, valabila in intervalul 22 Iunie, ora 06:00 - 22 Iunie, ora 23:00
Astfel, pe parcursul zilei de vineri (22 iunie) vor fi averse torențiale, vijelii, descãrcãri electrice și izolat grindinã la început în Banat, Crișana și Maramureș, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei și în nordul Munteniei. În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantitãți de apã ce vor depãși frecvent 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40... 50 l/mp. Notã: fenomene asociate instabilitãții atmosferice se vor semnala și în a doua parte a zilei de joi, 21 iunie local în zonele de deal și de munte, în sudul și în nord-vestul teritoriului și pe arii mai restrânse în rest.

Zonele afectate: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea, Vâlcea

Sursa foto: fineartamerica.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677