O actriță de la Hollywood vine la Ploiești

23 Feb 2015 22:08
O actriță de la Hollywood vine la Ploiești
Actrița chineză Bai Ling, celebră pentru rolurile din Red Corner, Wild Wild West, Taxi și Sky Captain and the World of Tomorrow, va fi prezentă în România în perioada 4-9 martie pentru mai multe evenimente, printre care gala Celebrity Awards, dar și pentru a-i urmări la lucru pe frații Stoica și Benjamin Adegbuyi la cea mai importantă gală de K-1 din ultimii ani, ediția aniversară a Superkombat, programată pentru 7 martie la Ploiești.
După ce a jucat zeci de roluri în industria de la Hollywood alături de nume precum Angelina Jolie, Jude Law, Richard Gere sau Will Smith, actrița selectată de revista People în topul celor mai frumoși 50 de oameni de pe planetă va petrece o săptămână în România. Conform reprezentanților Luxury Events, compania care a intermediat sosirea vedetei în Capitală, aceasta ar urma să fie invitată specială la Celebrity Awards, eveniment care va avea loc pe 5 martie, iar mai apoi și-a programat trei zile de relaxare la complexul Pik Elegance din Ploiești.
De asemenea, pe 7 martie, Bai Ling are rezervată o masă VIP la gala aniversară a circuitului Superkombat, de la Sala Sporturilor din Ploiești.

citeste mai multe pe http://www.libertatea.ro/detalii/articol/o-controversata-vedeta-de-la-hollywood-vine-in-romania-sa-i-vada-pe-durii-din-superkombat-525702.html

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677