Opt dosare penale pentru infractiuni electorale in Prahova

27 Sep 2020 20:42
Opt dosare penale pentru infractiuni electorale in Prahova
La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova se efectuează cercetări în cadrul a opt dosare penale deschise pana la aceasta ora pentru infacțiuni electorale. Vorbim despre cinci dosare penale care au fost constituite pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot (art. 387 din Cod Penal), două dosare penale pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale (art. 385 din Cod Penal) și un dosar penal pentru nerespectarea regimului urnei de vot (art. 390 din Cod Penal).
Exemple date de Politia Prahova:
La Secția de votare nr. 542 din comuna *Sălciile*, o posesoare a vizei de flotant, după ce ar fi primit buletinele de vot, ar fi luat de pe masa Comisiei încă 6 buletine pentru funcția de primar. Se pare că membrii comisiei s-ar fi sesizat, moment în care au oprit-o pe femeie când aceasta încerca să introducă toate buletinele în urnă, inclusiv cele pe care le-ar fi luat în plus și pe care a apucat să le și stampileze. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, fiind înregistat un dosar penal pentru săvârșirea infrațiunii de fraudă la vot (art. 387 CP).
La *Băicoi*, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului urnei de vot (art. 390 Cod Penal), după ce comisia desemnată pentru însoțirea urnei speciale din cadrul secției de votare nr. 184 s-ar fi deplsat în teren fără a fi însoțit de personal de pază din cadrul MAI.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063