Cofetaria Andrei din Ploiesti aduce o noutate pe piata dulciurilor. Vorbim despre Tortul Bacchus facut dupa o reteta originala. Acesta are un blat subtire de biscuiti, mousse de ciocolata alba si reductie de vin rosu, mai exact Merlot.
"Pentru crearea tortului Bacchus ne-am inspirat din cunoștințele Vinificatorilor romani și din rădăcinile istorice ale țării noastre .
Prin urmare, combinarea acestor doua teme a dat naștere acestui tort delicios ce conține biscuite crocant, mousse de ciocolata albă, o inima de vin fiert aromatizat și o glazura extraordinara de vin roșu.", spun reprezentantii Cofetariei Andrei.
Gustul de vin fiert se simte din plin, la realizarea retetei folosindu-se o cantitate concentrata de vin. Totodata la Cofetaria Andrei gasiti si prajiura Bacchus, facuta dupa aceeasi reteta. Atat tortul, cat si prajiturile Bacchus se bucura de un real succces in randul clientilor.
Cofetaria Andrei este o cofetărie cu locații deschise în Ploiesti și Buzău. Experiența de peste 15 ani își spune cuvântul în oferirea unor produse de calitate în Buzău, iar de câțiva ani și în Ploiești. Cofetaria din Ploiești se află pe strada Republicii nr. 151.