Parcul Industrial Ghighiu, oportunitate majoră pentru comuna Râfov

04 Dec 2020 12:25
Parcul Industrial Ghighiu, oportunitate majoră pentru comuna Râfov
O primă firmă și-a început investiția în Parcul Industrial Ghighiu (Sere Tătărani). Parcul se întinde pe 80 de hectare care sunt deja concesionate unor firme care vor investi și își vor desfășura activitatea aici, anunță Gazeta de Râfov.
De acest fapt va beneficia și comuna Râfov, prin crearea de noi locuri de muncă ce vor putea fi ocupate de
râfoveni. În plus, potrivit sursei citate, se pregătește un proiect de hotărâre la nivelul Consiliului Județean Prahova, care va fi benefic atât comunei Râfov, dar și localităților învecinate.
”În cadrul unei întâlniri cu Andrei Țurcanu, consilier județean, chiar la sediul Primãriei Râfov, am găsit o bunã oprtunitate pentru a valorifica terenurile din zona de nord a comunei, înspre podul de pe DJ 101D, de la Autostrada A3. Această zonă a căpătat destinație industrială, prin reactualizarea Planului Urbanistic General, din anul 2014. Acolo sunt disponibile peste 200 de hectare de teren, ce ar putea fi incluse în Parcul Industrial Ghighiu și dezvoltate investițional. Terenul aparține comunelor Râfov, Bărcănești și Berceni”, a precizat, pentru Gazeta de Râfov, primarul comunei Râfov, Paul Cazanciuc.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366