Patania unei mamici la Spitalul de Pediatrie Ploiesti

08 Mar 2019 09:04
Patania unei mamici la Spitalul de Pediatrie Ploiesti
O mamica din Prahova a povestit pe Facebook ce a patit cand s-a dus cu fetita la Spitalul de Pediatrie Ploiesti, pentru consult.
Redam integral postarea mamicii.
"Buna dimineața! Azi 07.03.2019 ora 6:00 am ajuns la spitalul de urgente Petrolul cu fetița mea de 3 ani aflându-se intr-o stare rea!!Așteptând 40 de min Doamna asistenta mi-a spus ca se poate aștepta și pana la 4 ore dar eram doar eu și fetița alți pacienți nu mai erau... de ce se poate aștepta 4 ore când nu era nimeni altcineva??? Exista aceasta regula când este vorba de urgentă? Exista regula asta??? Când într-un târziu a sosit doamna Doctor Iuliana Nita cu ochii umflați de somn și parul ciufulit ma ignorat total spunându-mi ca am ne așteptat... facandu-mi răbdare am întrebat-o din nou cât mai am de așteptat specificând ca mai am un Bebeluș de un 1 de zile in mașina.... răspunsul doamnei Doctor Iuliana Nita fiind "dacă vrei sa pleci pleacă" ... Într-un final am plecat cu copilul neconsultat", a scris mamica.
foto cu carater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677