Pe un ger năprasnic, oamenii fara adapost din Ploiesti au fost dusi la Centrul de Noapte

26 Feb 2018 09:27
Ehipajele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au intensificat activitatile de patrulare pe raza municipiului Ploiesti, noaptea trecuta, si au depist mai multe persoane fără adăpost. Astfel in jurul orei 22.30, in zona conductelor de termoficare din partea de vest a Municipiului Ploiești, au fost identificate doua persoane fără adapost. Ele au fost conduse la Centru de cazare pentru persoanele fără adăpost amenajat in sala de sport a Liceului de chimie. Au fost insa si persoane care au refuzat sa-si paraseasca asa zisele locuinte improvizate. Cu aceasta ocazie jandarmeria face apel la toti cetatenii care au cunostinta despre existenta unor persoane fara adapost sa aduca la cunostinta celei mai apropiate patrule locul in care acestea se afla pentru a fi transportate la centrul pentru cazarea persoanelor fara adapost.

Imagini: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476