Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou angajează medic

04 Nov 2020 17:08
Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou angajează medic
În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuție de ofițer - MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie, în cadrul sectorului medical.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului în Viața Medicală nr. 43 din 30.10.2020, adică până la data de 16.11.2020, inclusiv, ora 16.00.

Tematicile și bibliografiile de concurs sunt cele stabilite pentru examenul de medic specialist în specialitățile respective, publicate pe site-ul Ministerului Sănătății (www.ms.ro " Carieră " Specialiști - Concursuri " Examene și concursuri naționale)
Anunțul de concurs și alte informații suplimentare se regăsesc pe site-ul unității la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informații suplimentare se pot obține de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul - Nou și al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671