"Pentru dumneavoastră, doamnelor", eveniment organizat de CCI Prahova pentru celebrarea inefabilului feminin - FOTO/VIDEO

15 Mar 2019 09:06
Camera de Comerț și Industrie Prahova a desfășurat ieri o nouă ediție din seria evenimentelor "Pentru dumneavoastră, doamnelor", de data aceasta acțiunea intitulându-se "Feminitatea - o eternă primăvară". Printre invitate s-au numărat reprezentante de marcă ale antreprenoriatului prahovean și românesc, femei manager care conduc afaceri de succes, alături de doamna din administrație, învățământ, sănătate, cultură, presă și alte domenii. Participantele au putut afla mai multe informații de interes pentru femei, legate de sănătate, beauty, styling și aspecte privind rolul și importanța femei în lumea actuală. De la acțiune nu a lipsit nici președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, care avut o surpriză pentru participante și anume le-recitat o poezie dedicată lor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677