Percheziții în Buzău la persoane bănuite de trafic de droguri/Polițiștii BCCO Ploiești au participat la descinderi

08 Apr 2021 14:28
Percheziții în Buzău la persoane bănuite de trafic de droguri/Polițiștii BCCO Ploiești au participat la descinderi
În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județul Buzău, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.
"Din cercetări a reieșit că, din 2020 și până în prezent, 9 bărbați s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv de la persoane din Galați și București, pe care le-ar fi vândut în Buzău. În urma perchezițiilor, au fost ridicate diferite cantități de materie vegetală și pulbere de culoare albă, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și telefoane mobile", arată IJP Buzău.
Au fost puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

La activități, au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, precum și ai Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677