Personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario pot fi intalnite in oras de 1 iunie

29 May 2020 21:16
Personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario pot fi intalnite in oras de 1 iunie
Surpriza pentru copiii din Ploiesti pe 1 iunie. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, personajele din universul Teatrului de Animatie Imaginario pornesc intr-o calatorie menita sa aduca zambete si voie buna in tot Ploiestiul, anunta repretentantii institutiei. Potrivut acestora, luni, 1 iunie, Incepând cu ora 11:00, cei mici se pot intalni pe strazile orasului, intr-un decor de poveste, cu cei mai îndrăgiti eroi din spectacolele Teatrului Imaginario, aflati la bordul caravanei multicolore care răspândește muzică și veselie.
Si surprizele nu se opresc aici! In curand Teatrul de Animatie Imaginario va derula pentru copii si spectacole in aer liber!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8430 0.0007
USD Dolarul SUA 4.2615 -0.0173
GBP Lira sterlina 5.3361 -0.0571
CHF Francul elvetian 4.5370 -0.0057
XAU Gramul de aur 246.6921 -2.2210