Peste 350 de participanți la etapa județeană a Olimpiadei de Religie în Prahova

24 Mar 2019 09:29
Sambătă, 23 martie 2019, s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei naționale de religie. La nivelul județului Prahova, Concursul a avut loc la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu din Ploiești. În această etapă s-au înscris 356 de elevi din întreg județul.

“Numărul mare de participanți demonstrează un interes sporit în rândul elevilor pentru disciplina Religie și pentru olimpiada de religie. Și de asemenea putem spune că toți copiii au venit la olimpiadă bucurie nu atât pentru competiție, cât pentru a se verifica într-un domeniu în care chiar putem spune că are o mare importanță dezvoltarea spirituală.”, a spus pr. prof. inspector de religie Mihail Spataru.

Elevii care vor avea cele mai bune lucruri se vor califica în etapa națională a Olimpiadei de religie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933