PMP Prahova despre scandalul de la TCE

30 Nov 2017 08:28
PMP Prahova despre scandalul de la TCE
Printr-o postare pe Facebook, liderul PMP Prahova, Catalina Bozinu, explica pozitia partidului in scandalul TCE.
" Partidul Mișcarea Populară a refuzat să se lase angrenat în jocul politicianist al declarațiilor belicoase pe tema problemelor financiare ale societății de transport public din Ploiești. Din păcate, în primul rând primarul Adrian Dobre, dar și partidele politice reprezentate în Consiliul local (cu excepția PMP), au consumat nejustificat de multă energie pe declarații în presa locală și mult prea puțină, pentru rezolvarea acestei probleme grave, care a generat greva angajaților de la TCE Ploiești și i-a lăsat pe concetățenii noștri fără transport public.
În ceea ce-l privește pe primarul Dobre, domnia sa a dovedit încă o dată incompetență și dezinteres în gestionarea și rezolvarea problemelor orașului nostru. A chiuli de la ședința Consiliului local în care ai promovat un proiect de hotărâre de reeșalonare a datoriilor TCE, în condițiile în care, deși există o hotărâre din luna august, prin care este alocată o subvenție de 6 milioane de lei către societate, tu încă nu ai pus-o în practică, arată dimensiunea catastrofei administrative abătute asupra Ploieștiului în mandatul „Dobre”.
La rândul lor, partidele (cu excepția noastră) au încercat să speculeze politic situația (PSD și ALDE - lipsurile primarului Dobre, PNL - cartea anti-pesedismului) și au întârziat nejustificat încercarea de a rezolva problema. Ședința deîndată a Consiliului local a fost convocată abia după ce fiecare dintre actorii menționați și-a făcut numărul de politicianism păgubos pentru ploieșteni.
Cât despre noi, Partidul Mișcarea Populară, în pofida tentativei jalnice a primarului Dobre de a ne asocia politic cu PSD și ALDE, refuzăm intrarea în acest joc din care nu știm cine câștigă, dar știm sigur cine pierde: oamenii din oraș. Cei doi consilieri ai noștri, colegii mei Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu, vor susține orice inițiativă de natură să remedieze situația, astfel încât angajații TCE să-și primească salariile, iar ploieștenii să beneficieze de transport în comun, un serviciu public vital, fără de care orașul este paralizat.
Îi asigur pe ploieșteni că noi, cei de la PMP, îi respectăm prea mult pentru a încerca să tragem un folos politic sau de imagine de pe urma unei situații de criză care ne afectează pe toți".

foto: Facebook

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791