PMP Prahova despre scandalul de la TCE

30 Nov 2017 08:28
PMP Prahova despre scandalul de la TCE
Printr-o postare pe Facebook, liderul PMP Prahova, Catalina Bozinu, explica pozitia partidului in scandalul TCE.
" Partidul Mișcarea Populară a refuzat să se lase angrenat în jocul politicianist al declarațiilor belicoase pe tema problemelor financiare ale societății de transport public din Ploiești. Din păcate, în primul rând primarul Adrian Dobre, dar și partidele politice reprezentate în Consiliul local (cu excepția PMP), au consumat nejustificat de multă energie pe declarații în presa locală și mult prea puțină, pentru rezolvarea acestei probleme grave, care a generat greva angajaților de la TCE Ploiești și i-a lăsat pe concetățenii noștri fără transport public.
În ceea ce-l privește pe primarul Dobre, domnia sa a dovedit încă o dată incompetență și dezinteres în gestionarea și rezolvarea problemelor orașului nostru. A chiuli de la ședința Consiliului local în care ai promovat un proiect de hotărâre de reeșalonare a datoriilor TCE, în condițiile în care, deși există o hotărâre din luna august, prin care este alocată o subvenție de 6 milioane de lei către societate, tu încă nu ai pus-o în practică, arată dimensiunea catastrofei administrative abătute asupra Ploieștiului în mandatul "Dobre".
La rândul lor, partidele (cu excepția noastră) au încercat să speculeze politic situația (PSD și ALDE - lipsurile primarului Dobre, PNL - cartea anti-pesedismului) și au întârziat nejustificat încercarea de a rezolva problema. Ședința deîndată a Consiliului local a fost convocată abia după ce fiecare dintre actorii menționați și-a făcut numărul de politicianism păgubos pentru ploieșteni.
Cât despre noi, Partidul Mișcarea Populară, în pofida tentativei jalnice a primarului Dobre de a ne asocia politic cu PSD și ALDE, refuzăm intrarea în acest joc din care nu știm cine câștigă, dar știm sigur cine pierde: oamenii din oraș. Cei doi consilieri ai noștri, colegii mei Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu, vor susține orice inițiativă de natură să remedieze situația, astfel încât angajații TCE să-și primească salariile, iar ploieștenii să beneficieze de transport în comun, un serviciu public vital, fără de care orașul este paralizat.
Îi asigur pe ploieșteni că noi, cei de la PMP, îi respectăm prea mult pentru a încerca să tragem un folos politic sau de imagine de pe urma unei situații de criză care ne afectează pe toți".

foto: Facebook

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677