PNL a depus *plângeri penale pentru distribuirea de materiale mincinoase și false de către PSD după încheierea campaniei electorale*

26 Sep 2020 22:17
PNL Prahova a anuntat ca a sesizat politia si a depus *plângeri penale pentru distribuirea de materiale mincinoase și false de către PSD după încheierea campaniei electorale*.
Comunicatul PNL Prahova:
PNL Prahova a făcut sesizare la Poliție pentru materialele de dezinformare mizerabile pe care PSD le distribuie în județ și îndeosebi în Municipiul Ploiești. Pe de o parte, materialele cu pricina conțin minciuni și declarații false atribuite unor lideri ai Alianței PNL " USR " PLUS. Pe de altă parte, campania electorală s-a încheiat deja, lucru pe care însă PSD-iștii nu-l respectă.
"Aceste acțiuni ilicite și imorale sunt sunt dovezi în plus disprețului profund pe care liderii PSD îl au față de legi și față de prahoveni. PSD-iștii mint cu nerușinare, își însușesc identitate falsă și folosesc fraudulos însemnele electorale ale PNL, USR și PLUS. Sunt convins că prahovenii nu se vor lăsa înșelați de ticăloșia PSD-iștilor și că, inclusiv pentru aceste acțiuni ilegale, îi vor pedepsi la vot", a declarat Iulian Dumitrescu, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal.
În sprijinul sesizărilor făcute către Poliție, PNL a depus înregistrări video ale acțiunilor întreprinse de PSD (persoanele care se ocupă de distribuirea materialelor false și mașini din care se descarcă materialele de dezinformare marca PSD) și mostre ale materialelor distribuite de PSD. Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde în fața Justiției pentru fărădelegile lor de până acum.
În această speță, se va merge până la capăt și nu vor plăti doar cei care au distribuit aceste materiale mincinoase, ci și cei care au dat ordin. După atât amar de vreme în care și-au bătut joc de Prahova, nu vor mai scăpa nepedepsiți.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677