PNL a depus *plângeri penale pentru distribuirea de materiale mincinoase şi false de către PSD după încheierea campaniei electorale*

26 Sep 2020 22:17
PNL Prahova a anuntat ca a sesizat politia si a depus *plângeri penale pentru distribuirea de materiale mincinoase şi false de către PSD după încheierea campaniei electorale*.
Comunicatul PNL Prahova:
PNL Prahova a făcut sesizare la Poliţie pentru materialele de dezinformare mizerabile pe care PSD le distribuie în judeţ şi îndeosebi în Municipiul Ploieşti. Pe de o parte, materialele cu pricina conţin minciuni şi declaraţii false atribuite unor lideri ai Alianţei PNL – USR – PLUS. Pe de altă parte, campania electorală s-a încheiat deja, lucru pe care însă PSD-iştii nu-l respectă.
„Aceste acţiuni ilicite şi imorale sunt sunt dovezi în plus dispreţului profund pe care liderii PSD îl au faţă de legi şi faţă de prahoveni. PSD-iștii mint cu neruşinare, îşi însuşesc identitate falsă şi folosesc fraudulos însemnele electorale ale PNL, USR şi PLUS. Sunt convins că prahovenii nu se vor lăsa înşelaţi de ticăloşia PSD-iştilor şi că, inclusiv pentru aceste acţiuni ilegale, îi vor pedepsi la vot”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal.
În sprijinul sesizărilor făcute către Poliţie, PNL a depus înregistrări video ale acţiunilor întreprinse de PSD (persoanele care se ocupă de distribuirea materialelor false şi maşini din care se descarcă materialele de dezinformare marca PSD) şi mostre ale materialelor distribuite de PSD. Cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde în faţa Justiţiei pentru fărădelegile lor de până acum.
În această speţă, se va merge până la capăt şi nu vor plăti doar cei care au distribuit aceste materiale mincinoase, ci şi cei care au dat ordin. După atât amar de vreme în care şi-au bătut joc de Prahova, nu vor mai scăpa nepedepsiţi.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063