Prahova, promovată la Târgul de Turism al României în standul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova

14 Nov 2019 09:34
Prahova, promovată la Târgul de Turism al României în standul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova
De astăzi până duminică Prahova este promovată la Târgul de Turism al României, de la Romexpo București, în standul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. Turiștii și specialiștii găsesc de la oferte de sezon, Crăciun și Revelion, la oferte de Paște, pentru seniori, de relaxare, pachete inedite și multe surprize.
Ca noutăți, la această ediție vor fi prezentate pe lângă turismul montan, cu sporturile de iarnă specifice, sau turismul de relaxare și turismul medical și balneo, dar și turismul gastronomic și oenologic.
Din 2008, de la înființare, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova), promovează an de an Prahova la târgurile naționale de turism. APDT Prahova este un parteneriat public-privat care își propune promovarea și dezvoltarea turismului din Prahova la nivel național și internațional.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677