Premii pentru spectacolul Avarul la Festivalul National de Comedie de la Galati

20 Oct 2017 11:00
Premii pentru spectacolul Avarul la Festivalul National de Comedie de la Galati
Spectacolul Avarul, in regia lui Cristi Juncu, a participat, in data de 7 octombrie, la cea de-a 29-a editie a Festivalului National de Comedie de la Galati.

Festivalul, organizat de Teatrul Dramatic "Fani Tardini", reuneste spectacole de teatru ale unor trupe de prestigiu din tara, iar selectia actualei editii a fost realizata de criticul de teatru Doina Papp.

Adaptarea lui Cristi Juncu dupa piesa lui J.-B. P. Moliere, spectacolul Avarul a fost distins cu Premiul publicului galatean si Premiul pentru decorurile semnate de Cosmin Ardeleanu.

Inspirat de capodopera lui Molière, Avarul este o comedie care aduce in fata spectatorilor o galerie de personaje cu trasaturi si naravuri de cand lumea in contexte si situatii actuale, ce garanteaza buna dispozitie dar si rasul amar in fata unor tipare contemporane.

Spectacolul Avarul va fi prezent, pe 12 noiembrie, si la cea de-a 23-a editie a Festivalului International de Teatru Clasic de la Arad, in sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767