Presa nu a avut acces la acțiunea de protest organizată pentru profesoara înjunghiată. Profesorii și-au exprimat nemulțumirile în secret! - VIDEO

11 Feb 2019 16:34
Reprezentanții Colegiului Spiru Haret din Ploiești au anunțat pentru astăzi o acțiune de protest în curtea școlii prin care profesorii, elevii și părinții să spună un NU hotărât actelor de VIOLENȚĂ în școli și să se roage împreună pentru sănătatea profesoarei înjunghiate de un fost elev chiar în fața cancelariei. La ora protestului, însă, paznicul unității de învățământ, la directiva conducerii, a încuiat poarta și nimeni nu a mai putut intra sau ieși din școală. Mulți dintre elevi terminaseră orele și doreau să plece acasă, însă nu au fost lăsați. Conducerea unității de învățământ a interzis accesul în școală și al jurnaliștilor. În învălmășeala produsă, acțiunea de protest sau manifestarea de solidaritate pentru profesoara înjunghiată a fost pusă sub semnul întrebării.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677