Presa nu a avut acces la acțiunea de protest organizată pentru profesoara înjunghiată. Profesorii și-au exprimat nemulțumirile în secret! - VIDEO

11 Feb 2019 16:34
Reprezentanții Colegiului Spiru Haret din Ploiești au anunțat pentru astăzi o acțiune de protest în curtea școlii prin care profesorii, elevii și părinții să spună un NU hotărât actelor de VIOLENȚĂ în școli și să se roage împreună pentru sănătatea profesoarei înjunghiate de un fost elev chiar în fața cancelariei. La ora protestului, însă, paznicul unității de învățământ, la directiva conducerii, a încuiat poarta și nimeni nu a mai putut intra sau ieși din școală. Mulți dintre elevi terminaseră orele și doreau să plece acasă, însă nu au fost lăsați. Conducerea unității de învățământ a interzis accesul în școală și al jurnaliștilor. În învălmășeala produsă, acțiunea de protest sau manifestarea de solidaritate pentru profesoara înjunghiată a fost pusă sub semnul întrebării.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 -0.0031
USD Dolarul SUA 4.2601 -0.0081
GBP Lira sterlina 5.1683 0.0029
CHF Francul elvetian 4.3460 -0.0133
XAU Gramul de aur 205.3780 -0.9240