Presa nu a avut acces la acțiunea de protest organizată pentru profesoara înjunghiată. Profesorii și-au exprimat nemulțumirile în secret! - VIDEO

17 Feb 2019 06:26
Reprezentanții Colegiului Spiru Haret din Ploiești au anunțat pentru astăzi o acțiune de protest în curtea școlii prin care profesorii, elevii și părinții să spună un NU hotărât actelor de VIOLENȚĂ în școli și să se roage împreună pentru sănătatea profesoarei înjunghiate de un fost elev chiar în fața cancelariei. La ora protestului, însă, paznicul unității de învățământ, la directiva conducerii, a încuiat poarta și nimeni nu a mai putut intra sau ieși din școală. Mulți dintre elevi terminaseră orele și doreau să plece acasă, însă nu au fost lăsați. Conducerea unității de învățământ a interzis accesul în școală și al jurnaliștilor. În învălmășeala produsă, acțiunea de protest sau manifestarea de solidaritate pentru profesoara înjunghiată a fost pusă sub semnul întrebării.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566