Primaria Gorgota va face deszapezirea cu utilajele proprii

03 Dec 2019 16:53
Reprezentantii Primariei Gorgota sunt pregatiti pentru venirea zapezii. Actiunile de deszapezire, incepand din acest an, se vor face cu utilajele proprii pe care institutia le-a cumparat. Vorbim in primul rand despre un buldoexcavator achizitionat anul trecut în cadrul grupului de acțiune locală (GAL) din care Gorgota face parte. Este buldoexcavator modern și multifuncțional care va ajuta la dezăpezirea drumurilor, dar care dispune totodată de un tocător de vegetație cu care se curăța marginea drumului și trei cupe de excavare cu care se pot săpa șanțuri pentru scurgerea apei. Iar de curand, Primaria Gorgota a cumparat, din fonduri proprii de data aceasta, si un tractor la care se poate atasa o lama de deszaperize. Cu cele doua utilaje se va acoperi toata comuna, asa ca nu mai este nevoie de un contract incheiat cu o firma.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149