Primaria Gorgota va face deszapezirea cu utilajele proprii

03 Dec 2019 16:53
Reprezentantii Primariei Gorgota sunt pregatiti pentru venirea zapezii. Actiunile de deszapezire, incepand din acest an, se vor face cu utilajele proprii pe care institutia le-a cumparat. Vorbim in primul rand despre un buldoexcavator achizitionat anul trecut în cadrul grupului de acțiune locală (GAL) din care Gorgota face parte. Este buldoexcavator modern și multifuncțional care va ajuta la dezăpezirea drumurilor, dar care dispune totodată de un tocător de vegetație cu care se curăța marginea drumului și trei cupe de excavare cu care se pot săpa șanțuri pentru scurgerea apei. Iar de curand, Primaria Gorgota a cumparat, din fonduri proprii de data aceasta, si un tractor la care se poate atasa o lama de deszaperize. Cu cele doua utilaje se va acoperi toata comuna, asa ca nu mai este nevoie de un contract incheiat cu o firma.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195