Primaria Paulesti are in derulare o licitatie de lucrari prin care localitatea va avea o sursa alternativa de apa

28 Jul 2021 16:01
Primaria Paulesti are in derulare o licitatie de lucrari prin care localitatea va avea o sursa alternativa de apa
Primaria Paulesti desfasoara in aceasta perioada o licitatie pentru executie lucrari Conducta de aductiune si gospodarie de apa rezervor DN1 Paulesti. Prin proiectul respectiv se urmareste crearea unei surse alternative de apa. Potrivit descrierii de pe SEAP, obiectivul general al proiectului este realizarea unor investitii durabile care vor fi integrate in infrastructura existenta a Comunei Paulesti si corelate cu investitiile viitoare, in vederea conformarii cu cerintele legislatiei in vigoare. Astfel se propune realizarea urmatoarelor lucrari:
- Racordarea la sursa de apa a Regiei APELE ROMANE in gospodaria de apa MOVILA VULPII, conform aviz ESZ nr. 6174/05.11.2020
- Conducta de aductiune in lungime de cca 4 km (3975 ml) PEHD D250 ce se va monta pe teritoriul administrativ al Comunei Paulesti intravilanul si extravilanul comunei, de-a lungul drumurilor de exploatare si judetene, - Gospodarie de apa constand in rezervoare acumulare apa pentru consum menajer si de stins incendiu (2 buc – V =500 mc), statie de clorinare ( container prefabricat 3x2,5m). Functionarea gospodariei va fi complet automata, nefiind necesara prezenta permanenta a personalului de exploatare.
- Retea de distributie care sa lege gospodaria de apa proiectata cu reteaua de distributie existenta, cca 1,4 km 1375ml –PEHD D 315
Termenul de depunere a ofertelor este 2 august 2021.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677