Primăria Ploiești a deschis un patinoar în Parcul Municipal Vest. Tariful este de 10 lei/oră

19 Dec 2017 16:38
Primăria Municipiului Ploiești invită ploieștenii să petreacă clipe frumoase la patinoarul amenajat în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, în fiecare zi, în intervalul orar 09.00-21.00.
Facem precizarea că, tariful de intrare este de 10 lei/ oră, seria de acces pe gheață având durata de 1 oră. Doritorii sunt rugați să vină cu echipamentul necesar, patinoarul nedispunând de un stand destinat închirierii de patine.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

64x64

Petrică

Ce patinoar e ăla? Fără vestiare, fără garderobă, fără un chioșc care să-ți ofere un ceai cald sau o ciocolată. O bucată de gheață în mijlocul câmpului pentru care plătești 10 lei pe oră.
64x64

Vasile Somo

Buna ziua, Poiate cei care au dispus taxarea utilizarii patinoarului - nediferentiat - copii, adulti, interval orar, zile ale saptamanii - sunt intnueresati doar de bani si au uitat ca acesta se incadreaza in categoria de baza sportiva destinata publicului, ca este prin fonduri EU si ca o perioada de 5 ani, nici o baza din cele construite nu poate fi taxata. Daca nu este asa, va rog sa puneti la dispoziti contractul cu UE sau cel putin articolul care permite taxarea. Cu respect Vasile
64x64

Vasile Somo

Buna ziua, Se pare ca cineva a pus stapanire pe acest patinoar - fiind construit prin fonduri UE - normal o perioada de 5 ani nici una din bazele sportive nu poate fi taxata. S-ar putea sa fie din no o smecherie "a la Ploiesti ".. Poate ii informam pe cei care au finantat constructia - doar ca sa stie. Best Regrads
64x64

ion GHEORGHE

-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677