Primăria Ploiești a deschis un patinoar în Parcul Municipal Vest. Tariful este de 10 lei/oră

19 Dec 2017 16:38
Primăria Municipiului Ploiești invită ploieștenii să petreacă clipe frumoase la patinoarul amenajat în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, în fiecare zi, în intervalul orar 09.00-21.00.
Facem precizarea că, tariful de intrare este de 10 lei/ oră, seria de acces pe gheață având durata de 1 oră. Doritorii sunt rugați să vină cu echipamentul necesar, patinoarul nedispunând de un stand destinat închirierii de patine.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

64x64

Petrică

Ce patinoar e ăla? Fără vestiare, fără garderobă, fără un chioșc care să-ți ofere un ceai cald sau o ciocolată. O bucată de gheață în mijlocul câmpului pentru care plătești 10 lei pe oră.
64x64

Vasile Somo

Buna ziua, Poiate cei care au dispus taxarea utilizarii patinoarului - nediferentiat - copii, adulti, interval orar, zile ale saptamanii - sunt intnueresati doar de bani si au uitat ca acesta se incadreaza in categoria de baza sportiva destinata publicului, ca este prin fonduri EU si ca o perioada de 5 ani, nici o baza din cele construite nu poate fi taxata. Daca nu este asa, va rog sa puneti la dispoziti contractul cu UE sau cel putin articolul care permite taxarea. Cu respect Vasile
64x64

Vasile Somo

Buna ziua, Se pare ca cineva a pus stapanire pe acest patinoar - fiind construit prin fonduri UE - normal o perioada de 5 ani nici una din bazele sportive nu poate fi taxata. S-ar putea sa fie din no o smecherie "a la Ploiesti ".. Poate ii informam pe cei care au finantat constructia - doar ca sa stie. Best Regrads
64x64

ion GHEORGHE

-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767