Primaria Sinaia: anunt cu privire la taxa speciala de promovare turistica

16 Feb 2019 12:20
Primaria Sinaia: anunt cu privire la taxa speciala de promovare turistica
Conform HCL 233/2018, taxa de promovare turistică este stabilită astfel:

" 2% din valoarea tarifelor de cazare exclusiv TVA, pentru fiecare noapte de cazare. Plătitorii acesteia sunt persoanele care beneficiază de servicii de cazare prin unitățile hoteliere care desfășoară activități pe raza orașului Sinaia. Taxa se datorează de către unitățile hoteliere, vilele, etc., care încasează taxa de la turiștii cazați.

" 2% din valoarea tarifelor de acces-tur ghidat și neghidat la muzee și case memoriale, exclusiv TVA. Această taxă se achită de către persoanele care beneficiază de acces " tur ghidat și neghidat la muzee și case memoriale.Taxa se datorează de către muzeele și casele memoriale,care încasează taxa de la turiștii vizitatori ai muzeelor și caselor memoriale.

Mențiune

În cazul în care, o persoană achită ambele taxe de promovare ( conform art.4, alin.4.1, 4.2 din HCL 233/2018), aceasta va depune în nume propriu o cerere de restituire pentru taxa de acces-tur ghidat,neghidat la muzee și case memoriale. Cererea va fi depusă la Primăria Sinaia.

Cererea de restituire se va transmite online la adresa de e-mail taxe@primaria-sinaia.ro , urmând ca aceasta sa fie confirmată și înregistrată, iar suma sa fie virată suma în contul titularului cererii.
foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677