Primarul din Baicoi, Marius Constantin, aduce lamuriri cu privire la centrul de vaccinare amenajat de primarie in incinta salii de sport Schela. Acesta are aviz de functionare, insa nu a fost deschis inca de DSP PH!

25 Jan 2021 11:52
Primaria orasului Baicoi a amenajat un centru de vaccinare in incinta salii de sport de pe strada Republicii. Acesta nu a fost inca deschis, in conditiile in care la nivel judetean s-a decis, in urma unei videoconferinte nationale cu conducerile DSP, ca etapa a doua de vaccinare sa inceapa cu mai putine centre, la nivel de judet ramanand doar 15 in Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte.
In urma cu putin timp, primarul orasului Baicoi, Marius Constantin, a facut urmatoarea precizare, pe contul sau oficial de facebook:

“Dragi baicoieni, conform legislatiei in vigoare, s-a infiintat la nivelul orasului Baicoi, din data de 15.01.2021, centrul de vaccinare impotriva Sars Cov-2, centrul se afla pe strada Republicii nr. 10, in incinta salii de sport Schela. Au fost cativa locuitori ai orasului Baicoi care au sustinut faptul ca Primaria nu a organizat centru de vaccinare. Va aduc la cunostinta ca centrul de vaccinare exista, are 4 puncte de vaccinare, avand inclusiv aviz de functionare eliberat de DSP Prahova. Acum asteptam decizia DSP Prahova de deschidere a acestui centru de vaccinare autorizat pentru ca baicoienii sa nu mai fie nevoiti sa se programeze pentru vaccinare la centre din Ploiesti sau Campina. Anexez imagini cu autorizatia de functionare emisa de DSP Prahova si poze cu centrul de vaccinare Baicoi.
Va multumesc!
Marius Ioan Constantin
Primar Oras Baicoi”

Sursa foto: facebook Prinar Marius Constantin -Oficial

COMENTARII

64x64

Nistorescu Maria

Cand are de gand DSP. Prahova,sa dea avizul de deschidere,la centrul de vaccinare din Baicoi.????Ne-am saturat de promisiuni si asteptare.Suntem ffff.multi Baicoieni care vrem sa ne vaccinam.,nu mai dorim sa devenim atata de stresanti ptr.acest lucru..

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Am gasit aplicatia in care este activ numai orasul Timisoara. Descrierea aplicatiei este in limba romana insa meiurile aplicatiei in ebraica banuiesc. Eu nu ma pot descurca sa instalaez aceasta aplicatie.
Curs valutar
EUR Euro 4.8745 0.0020
USD Dolarul SUA 4.0209 0.0364
GBP Lira sterlina 5.5894 -0.0533
CHF Francul elvetian 4.4406 0.0381
XAU Gramul de aur 228.2335 -1.4086