Primarul din Baicoi, Marius Constantin, aduce lamuriri cu privire la centrul de vaccinare amenajat de primarie in incinta salii de sport Schela. Acesta are aviz de functionare, insa nu a fost deschis inca de DSP PH!

25 Jan 2021 11:52
Primaria orasului Baicoi a amenajat un centru de vaccinare in incinta salii de sport de pe strada Republicii. Acesta nu a fost inca deschis, in conditiile in care la nivel judetean s-a decis, in urma unei videoconferinte nationale cu conducerile DSP, ca etapa a doua de vaccinare sa inceapa cu mai putine centre, la nivel de judet ramanand doar 15 in Ploiești, Câmpina, Urlați și Vălenii de Munte.
In urma cu putin timp, primarul orasului Baicoi, Marius Constantin, a facut urmatoarea precizare, pe contul sau oficial de facebook:

"Dragi baicoieni, conform legislatiei in vigoare, s-a infiintat la nivelul orasului Baicoi, din data de 15.01.2021, centrul de vaccinare impotriva Sars Cov-2, centrul se afla pe strada Republicii nr. 10, in incinta salii de sport Schela. Au fost cativa locuitori ai orasului Baicoi care au sustinut faptul ca Primaria nu a organizat centru de vaccinare. Va aduc la cunostinta ca centrul de vaccinare exista, are 4 puncte de vaccinare, avand inclusiv aviz de functionare eliberat de DSP Prahova. Acum asteptam decizia DSP Prahova de deschidere a acestui centru de vaccinare autorizat pentru ca baicoienii sa nu mai fie nevoiti sa se programeze pentru vaccinare la centre din Ploiesti sau Campina. Anexez imagini cu autorizatia de functionare emisa de DSP Prahova si poze cu centrul de vaccinare Baicoi.
Va multumesc!
Marius Ioan Constantin
Primar Oras Baicoi"

Sursa foto: facebook Prinar Marius Constantin -Oficial

COMENTARII

64x64

Nistorescu Maria

Cand are de gand DSP. Prahova,sa dea avizul de deschidere,la centrul de vaccinare din Baicoi.????Ne-am saturat de promisiuni si asteptare.Suntem ffff.multi Baicoieni care vrem sa ne vaccinam.,nu mai dorim sa devenim atata de stresanti ptr.acest lucru..

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677