Protest inedit la Ploiești! Pietonii au traversat strada continuu, timp de 15 minute, blocând circulația. La actiune a participat si primarul Ploiestiului - VIDEO/FOTO

15 Mar 2019 16:10
Sute de ploieșteni au protestat astăzi la ora 15:00 într-un mod inedit, cerand constructia de autostrazi in tara. Aceștia au traversat continuu strada pentru un sfert de oră blocând astfel circulația atât în fața catedralei din centrul Ploieștiului, cat și la o trecere de pe Bulevardul Republicii semaforizată, pentru a evita amenzile. Acțiunea fost organizată pe Facebook de un ploieștean, fiind anunțată de câteva zile. Astfel la fața locului au fost prezente și mai multe echipaje de poliție și jandarmi care au deviat traficul acolo unde a fost posibil, in conditiile in care au fost si masini care au oprit. La protest a participat și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, care a traversat strada pe culoarea roșie a semaforului, nefiind însă amendat de poliție.

Protestul s-a raliat miscarii nationale #șîeu vreau autostrazi, toate actiunile pornind de la initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi. Alaturi au fost si angajatii mai multor companii care au intrerupt activitatea timp de 15 minute.

Sursa foto 8 si 9: captutra video facebook Adrian Dobre

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0000
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0000
XAU Gramul de aur 177.1757 0.0000