RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale

15 Aug 2018 00:09
RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale
In data de 07.08.2018, la sediul RASP Ploiești a avut loc o sedință operativă la care au participat domnul director Raul Petrescu, domnul viceprimar Cristian Ganea, alți factori de decizie din cadrul Poliției Locale Ploiești cât și ai SPFL Ploiesti, precum si reprezentanții operatorului de salubritate.
Au fost puse in discuție activitatea de colectare a deșeurilor municipale de la platformele gospodărești și contractele încheiate de către operatorul de salubritate cu utilizatorii persoane fizice și juridice conform HCL 237/2017.
Au fost convenite urmatoarele :
- ridicarea deșeurilor nu a fost efectuată într-un ritm destul de susținut, fapt ce urmează a fi remediat, precum și problema vandalizării platformelor locale gospodărești, problemă în a cărei rezolvare se va implica Poliția Locală Ploiești prin asigurarea patrulării, monitorizării, identificării făptuitorilor și aplicării sancțiunilor prevăzute de HCL 228/2006 CAP XIV pct.14.1 aliniat 8 ‘’ Neasigurarea sau obstrucționarea căilor de acces a mijloacelor de transport pentru ridicarea recipienților de deșeuri menajere de pe platformele gospodărești.’’ Sancțiunile sunt 100-1000 lei pentru persoane fizice și 500-2500 lei pentru persoane juridice.
- operatorul de salubritate va trimite situația cu contractele parțial sau pe litere către RASP Ploiești, iar aceasta va verifica baza de date pusa la dispoziție de către operatorul de salubritate pentru identificarea imobilelor care nu au încheiat contract de salubritate.
S-a propus intensificarea gradului de evacuare a deșeurilor de la platformele gospodărești, astfel, operatorul de salubritate va suplimenta cu:
- 2 autocompactoare pentru colectarea deșeurilor menajere;
- 2 autocompactoare pentru colectarea selectivă a deșeurilor;
- va fi suplimentată activitatea la schimbul III, pentru a se remedia problemele pentru activitatea de colectare a deșeurilor principale.

sursa Comunicat de Presa, RASP Ploiesti
foto www.rasp.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587