RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale

08 Aug 2018 12:19
RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale
In data de 07.08.2018, la sediul RASP Ploiești a avut loc o sedință operativă la care au participat domnul director Raul Petrescu, domnul viceprimar Cristian Ganea, alți factori de decizie din cadrul Poliției Locale Ploiești cât și ai SPFL Ploiesti, precum si reprezentanții operatorului de salubritate.
Au fost puse in discuție activitatea de colectare a deșeurilor municipale de la platformele gospodărești și contractele încheiate de către operatorul de salubritate cu utilizatorii persoane fizice și juridice conform HCL 237/2017.
Au fost convenite urmatoarele :
- ridicarea deșeurilor nu a fost efectuată într-un ritm destul de susținut, fapt ce urmează a fi remediat, precum și problema vandalizării platformelor locale gospodărești, problemă în a cărei rezolvare se va implica Poliția Locală Ploiești prin asigurarea patrulării, monitorizării, identificării făptuitorilor și aplicării sancțiunilor prevăzute de HCL 228/2006 CAP XIV pct.14.1 aliniat 8 ‘’ Neasigurarea sau obstrucționarea căilor de acces a mijloacelor de transport pentru ridicarea recipienților de deșeuri menajere de pe platformele gospodărești.’’ Sancțiunile sunt 100-1000 lei pentru persoane fizice și 500-2500 lei pentru persoane juridice.
- operatorul de salubritate va trimite situația cu contractele parțial sau pe litere către RASP Ploiești, iar aceasta va verifica baza de date pusa la dispoziție de către operatorul de salubritate pentru identificarea imobilelor care nu au încheiat contract de salubritate.
S-a propus intensificarea gradului de evacuare a deșeurilor de la platformele gospodărești, astfel, operatorul de salubritate va suplimenta cu:
- 2 autocompactoare pentru colectarea deșeurilor menajere;
- 2 autocompactoare pentru colectarea selectivă a deșeurilor;
- va fi suplimentată activitatea la schimbul III, pentru a se remedia problemele pentru activitatea de colectare a deșeurilor principale.

sursa Comunicat de Presa, RASP Ploiesti
foto www.rasp.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7509 -0.0049
USD Dolarul SUA 4.1988 0.0230
GBP Lira sterlina 5.5172 0.0325
CHF Francul elvetian 4.2187 0.0176
XAU Gramul de aur 177.1757 0.5129