RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale

08 Aug 2018 12:19
RASP Ploiesti: sedinta privind activitatea de colectare a deșeurilor municipale
In data de 07.08.2018, la sediul RASP Ploiești a avut loc o sedință operativă la care au participat domnul director Raul Petrescu, domnul viceprimar Cristian Ganea, alți factori de decizie din cadrul Poliției Locale Ploiești cât și ai SPFL Ploiesti, precum si reprezentanții operatorului de salubritate.
Au fost puse in discuție activitatea de colectare a deșeurilor municipale de la platformele gospodărești și contractele încheiate de către operatorul de salubritate cu utilizatorii persoane fizice și juridice conform HCL 237/2017.
Au fost convenite urmatoarele :
- ridicarea deșeurilor nu a fost efectuată într-un ritm destul de susținut, fapt ce urmează a fi remediat, precum și problema vandalizării platformelor locale gospodărești, problemă în a cărei rezolvare se va implica Poliția Locală Ploiești prin asigurarea patrulării, monitorizării, identificării făptuitorilor și aplicării sancțiunilor prevăzute de HCL 228/2006 CAP XIV pct.14.1 aliniat 8 ‘’ Neasigurarea sau obstrucționarea căilor de acces a mijloacelor de transport pentru ridicarea recipienților de deșeuri menajere de pe platformele gospodărești.’’ Sancțiunile sunt 100-1000 lei pentru persoane fizice și 500-2500 lei pentru persoane juridice.
- operatorul de salubritate va trimite situația cu contractele parțial sau pe litere către RASP Ploiești, iar aceasta va verifica baza de date pusa la dispoziție de către operatorul de salubritate pentru identificarea imobilelor care nu au încheiat contract de salubritate.
S-a propus intensificarea gradului de evacuare a deșeurilor de la platformele gospodărești, astfel, operatorul de salubritate va suplimenta cu:
- 2 autocompactoare pentru colectarea deșeurilor menajere;
- 2 autocompactoare pentru colectarea selectivă a deșeurilor;
- va fi suplimentată activitatea la schimbul III, pentru a se remedia problemele pentru activitatea de colectare a deșeurilor principale.

sursa Comunicat de Presa, RASP Ploiesti
foto www.rasp.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677