Reguli pentru participarea la meciul dintre F.C. Petrolul și A.F.K. Csiksereda Miercurea Ciuc

18 Aug 2021 12:10
Reguli pentru participarea la meciul dintre F.C. Petrolul și A.F.K. Csiksereda Miercurea Ciuc
Astăzi, 18 august a.c., începând cu ora 19.00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, va avea loc partida de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul și A.F.K. Csiksereda Miercurea Ciuc, ocazie cu care efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova vor acționa pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv.
IJJ Prahova transmite că, având în vedere condițiile speciale privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID-19, pentru a asista din tribune la acest meci de fotbal, trebuie respectate o serie de reguli impuse de organizator și de legislația în vigoare, având acces pe stadion următoarele categorii de persoane:

- Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;

- Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
De asemenea, este obligatorie prezentarea documentelor medicale care atestă situațiile de mai sus însoțite de un document de identitate.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.
Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376