Ruta traseului 104, prelungită până la fostul Liceu Ludovic Mrazek - clădire corp II unde va funcționa un centru de vaccinare anti COVID-19

18 Jan 2021 20:32
Ruta traseului 104, prelungită până la fostul Liceu Ludovic Mrazek - clădire corp II unde va funcționa un centru de vaccinare anti COVID-19
Începând cu data de 18.01.2021, ruta traseului 104 este prelungită până la fostul Liceu Ludovic Mrazek - clădire corp II, din strada Mihai Bravu nr. 248, în care va funcționa un centru de vaccinare anti COVID-19. Astfel, odată cu prelungirea traseului, se repun în circulație stațiile "ROMBERFIL" și "LICEUL TELEAJEN", a anunțat Primăria Ploiești.
Traseul va circula de luni până duminică, cu curse ce vor pleca la 30 de minute una după cealaltă însă municipalitatea anunță că, în funcție de solicitările cetățenilor, programul se va putea modifica, atât ca frecvență cât și ca stații de îmbarcare.
" Am organizat aceste centre într-un timp foarte scurt și îmi doresc ca cetățenii care se vor vaccina sa nu întâmpine dificultăți în deplasarea la centrul de vaccinare. Deocamdată, la Ploiești, am deschis centrul de la Colegiul "Al. I. Cuza" și centrul de la Liceul "Ludovic Mrazek. Pentru a evita aglomerația de la aceste centre, în funcție de numărul ploieștenilor care doresc să se vaccineze, avem pregătite alte 6 centre. Ele sunt puse la dispoziția Prefecturii și D.S.P. și se vor deschise la solicitarea acestora," a menționat primarul Andrei Liviu Volosevici.

COMENTARII

64x64

Carmen Marin

Organizarea centrului de vaccinare este f buna. Toată lumea este amabilă și bine pregătită. Multumim
64x64

Huch Ruxandra Ioana

M-am vaccinat aseara, la ora 18. Daca nu veneam mult mai devreme, pe lumina nu as fi nimerit. Adresa Centrului de vaccinare este gresita . Nr . trebuie sa fie fara sot Cred ca este nr 241. in descriere adresei ar trebui indicata vecinatatea cu UZTEL. s-ar gasi mai usor. In rest, organizarea centrului este perfecta iar echipa deosebita. Cu stima, Ruxandra Huch
64x64

Huch Ruxandra

Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677