Sală de sport, inaugurată la Ciorani. A fost construită din bani de la bugetul local și CJ Prahova/Orarul de funcționare

19 Aug 2019 15:25
O nouă sală de sport a fost inaugurată în Prahova. De această dată în comuna Ciorani. Sâmbătă, 17 august, sala de sport și-a deschis larg porțile pentru cei care vor să ducă un stil de viață sănătos și vor să facă mișcare. Construcția a fost ridicată cu bani de la bugetul local și CJ Prahova.
" Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a fost alături de tinerii din comuna Ciorani, pentru a promova sportul și un mod de viață sănătos.Întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor din localitate, construcție ce a fost realizată cu sprijinul administrației județene, în cadrul programului de parteneriate. Consiliul Județean Prahova încheie anual contracte de asociere cu localitățile din județ, în obiectivele propuse regăsindu-se și proiecte ce vizează crearea unui mediu sănătos de dezvoltare pentru elevi și tineri", a anuntat CJ Prahova.
Sala de sport va fi deschisă până la ora 21, aici urmând să se desfășoare și ore de educație fizică.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677