Sală de sport, inaugurată la Ciorani. A fost construită din bani de la bugetul local și CJ Prahova/Orarul de funcționare

19 Aug 2019 15:25
O nouă sală de sport a fost inaugurată în Prahova. De această dată în comuna Ciorani. Sâmbătă, 17 august, sala de sport și-a deschis larg porțile pentru cei care vor să ducă un stil de viață sănătos și vor să facă mișcare. Construcția a fost ridicată cu bani de la bugetul local și CJ Prahova.
" Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a fost alături de tinerii din comuna Ciorani, pentru a promova sportul și un mod de viață sănătos.Întâlnirea a avut loc la Sala Sporturilor din localitate, construcție ce a fost realizată cu sprijinul administrației județene, în cadrul programului de parteneriate. Consiliul Județean Prahova încheie anual contracte de asociere cu localitățile din județ, în obiectivele propuse regăsindu-se și proiecte ce vizează crearea unui mediu sănătos de dezvoltare pentru elevi și tineri", a anuntat CJ Prahova.
Sala de sport va fi deschisă până la ora 21, aici urmând să se desfășoare și ore de educație fizică.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Buna ziua n-am unde sa stau stau pe străzi n-am unde
Felicitări!
O RUSINE ACEST pitigoi
Curs valutar
EUR Euro 4.7790 0.0002
USD Dolarul SUA 4.3042 -0.0063
GBP Lira sterlina 5.6108 0.0140
CHF Francul elvetian 4.4503 0.0018
XAU Gramul de aur 215.2153 -1.0012