Salvamontistii au gasit si a doua victima a avalansei

10 Dec 2018 12:19
Salvamontistii au gasit si a doua victima a avalansei
Salvamontistii din Busteni au gasit, in urma cu putin timp, si cea de-a doua victima in cazul avalansei pornite ieri, pe Valea Morarului din Bucegi. Este vorba tot despre un barbat. Acesta a fost cautat cu sonda de avalansa iar trupul sau era la jumatate de metru sub zapada. Reamintim ca ieri, salvamontistii au gasit trupul primei victime iar azi dimineata au plecat in actiunea de recuperare.
citeste si: http://prahova-news.ro/stire/foto-cu-avalansa-produsa-ieri-in-bucegi-un-om-a-murit-4935
foto Salvamont Busteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933