Salvamontiștii, la datorie până târziu în noapte pentru salvarea unor turiști aflați în pericol

07 Aug 2020 14:40
Salvamontiștii, la datorie până târziu în noapte pentru salvarea unor turiști aflați în pericol
Salvamontistii din Prahova si Busteni care au avut, ieri, 4 interventii pentru salvarea mai multor turisti aflati in pericol. Ultima acțiune, care s-a terminat spre dimineață, a fost pentru scoaterea a 4 tineri din Valea Alba, spre Platoul Bucegilor. Potrivit Salvamont Bușteni, acestia erau fara experienta sau echipament adecvat și s-au aventurat in Abruptul Prahovean, fara sa-si dea seama la ce pericol se expun. Cand s-a lasat intunericul, au ramas blocati in portiunea superioara si au sunat dupa ajutor.
foto Salvamont Bușteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000